Bolest holenní kosti v těhotenství, co by to mohlo být?

theatimma
5. kvě 2016

Ahoj Holky ,
před nedávnem v 16týdnu jsem musela na pohotovost ,protože mě braly křeče do stehen (nemohla jsem skoro chodit) Dostala jsem na to Vápník beru ho 2x denně 1tabletu .Potíže byly pryč .Teď ale pro změnu jsem ve 20týdnu a od včerejška mě braly křeče jen do pravého lýtka (bez otoku apod) Vápník vůbec nepomohl ☹ dnes mě bolí jen holenní kost bez křeče . Snažila jsem se to rozchodit ,ale čím víc tu nohu zatěžuji ,tím víc to bolí. Nevíte co by to mohlo být ? Bojím se trombózy apod . MUDr začíná až odpoledne,tak píšu nejdřív sem .
Děkuji za odpovědi 🙂

konekokira
5. kvě 2016

Ahoj, trápí mě podobný problém, někdy se budím v noci šílenými křečemi, především do lýtka. Pomáhá mi na to hořčík, piju ho v šumáku 🙂

theatimma
autor
5. kvě 2016

Děkuji moc 🙂 pošlu pro něj přítele 😉

lajla
5. kvě 2016

Zkusit ten hořčík
Pokud si ale mimi nějak blbě lehlo, hořčík nepomůže, jen změna polohy miminka🙂
Já to mívala pravidelně
Pokud nejsou problémy s žilami ci krvi trombóza to nebude

theatimma
autor
5. kvě 2016

Zkusila jsem si vzít ten hořčík tak uvidíme 🙂 Snad to pomůže 😉

hankaros
5. kvě 2016

Bolest holenni kosti muze byt zanet okostice, typicke pro bezce-hobiky, co prehnali trenink. Myslim ale ze v tehotenstvo se zvysujicimi se naroky na telo se klidne muze taky objevit. Mrknete sem http://rungo.idnes.cz/bolest-holeni-pricina-pre...
Jinak na krece urcite horcik, a prokonzultujte s gynekologem, napise vam treba magnosolv nebo tak neco.

theatimma
autor
5. kvě 2016

Děkuji za odkaz ,uvidíme jestli zabere ten hořčík 🙂 Jinak zítra za MUDr

mrskato
6. kvě 2016

Ahoj, taky mě chytaj křeče do lýtka, většinou v noci mě to probudí a pěkně vytočí 😀 Koupila jsem si tablety hořčíku na doporučení lékárníka a docela to pomáhá, neberu je ani pravidelně, ale zlepšení o 80% minimálně 🙂

theatimma
autor
6. kvě 2016

Ahoj ,to mě taky 😀 děkuju všem za rady včera jsem si vzala a bolest je fuč 🙂

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru