Ahoj,
už 5 dní mě trápí bolest hlavy, od rána co se probudím do noci a přes noc to samé. Piji dost, beru magnesium, ale nevím už co dál....má někdo zkušenost? A jak jste s tím bojovaly?? Děkuji
a od kdy berete to magnésko? já takhle byla v těhu vitamína "předávkovaná", tělo ten náhlý přísun vitamínů nezvládalo ... bolest hlavy, motání, bolest svalů, pak to vystupňovalo i na fleky atd. .... šla bych k lékaři a probrala to s ním
Já toto měla minulý týden, v kuse mě bolela hlava (jsem ve 26 týdnu těhu), pak jsem si v pátek vzala Panadol a přešlo to. Myslím si, že to mělo souvislost se změnou času a venkovním tlakem. Jinak ještě se zeptám, jaký máš nyní tlak? Bolesti hlavy občas jsou od moc vysokého nad 130/80 nebo z moc nízkého TK pod 100/60.
Ahoj holky, tak dle doktora to může být nedostatkem železa, tlak mám 90/60, magnésko beru od začátku těhotenství.
Mně pomohly nosní spreje, používám ty se slanou vodou, nic víc a snažím se hodně větrat a chodit na čertví vzduch... ale může to mít mnoho jiných důvodů....
Mi zas pomuze kafe 😊
Tak dneska je to první den, kdy mě hlava nebolí, huráááá, pomohl ráno med.....tak snad to vydrží, ale bylo to peklo
To je dobre. Tak at je to jen a jen lepší a nic tě netrápí.
Ahoj holky,jmenuji se Olga ,před 3 týdny jsem zjistila že jsem těhotná,přijali jsme to nakonec v klidu a z vděčností proto že mi bylo v červnu 40 a mám 19-leté dvojčata.Doktorka mi napsala utrogestan 2x denně dvě tablety vkládat ,týden jsem chodila jako tělo bez duše,totálně unavená příšerně ospalá až jsem objevila vaše stránky a zjistila že to mají všechny těhulky tak jsem si naordinovala ty tablety jen na noc a výrazně se to zlepšilo.Ale poslední týden skoro každý den mně bolí hlava a v noci se probudím z pocitem že vůbec necítím ruce jako kdyby nebyly,jako když si je přeležím ,probudím se a musím s nimi zacvičit pak mi se mi cit vrátí.je to dost nepříjemné a stresujicí.Myslela jsem že když budu brát mamavit ,utrogestan a jíst dostatek zeleniny tak to půjde hladce.12.11 jsem objednaná na odběry ,tak nevím jestli mám hlásit tyto potíže dříve nebo až tam půjdu.Už jsem zapoměla jaké to bylo být těhotná.
@olinkajonas Mě bolela hlava celý první trimestr a část druhého, i týden v kuse.Bylo mi řečeno, že to mam vydržet. Trpěla jsem migrénama i před těhu, takže jsem to vydržela, paralen by mi stejně nezabral.Hodně mi pomáhalo dát si do malé lahve vodu a nechat ji zamrazit a pak si ji přikládat k hlavě.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Moniko, zajdi si na krevni testy. Me bolela hlava, protoze jsem byla chudokrevna, mela jsem malo zeleza. Je to kombinace vseho mozneho a v tehotenstvi si clovek moc nevybere. At to brzy prejde.