Holky, poslední dobrou mě hrozně bolí hlava.Nevíte jak tomu zabránit? Piju hodně a na čerství vzduch také chodím. Nejvíce mě to popadne vždy v práci, a pak nic neudělám, protože se nemůžu na nic soustředit ☹
Ahoj, bohužel s tím nic moc nenaděláš. Tělo je citlivé na všechno víc (světlo, zvuk, koukání do počítače...) a navíc výkyvy hormonů. Taky mě to v těhotenství víc trápí, ale těch příčin je fakt tolik, že kouzelná všezahrnující odpověď bohužel není ☹
Bohuzel, v těhotenství s tim nic moc neudelas, zkus magnesko, me to sice moc nepomohlo ale za zkoušku nic nedáš. Doktor mi říkal ze pokud by to bylo jo nesnesitelne tak paralen ale to fakt ve stavu nouze. Držím pěsti ať to co nejdřív přejde. Me přestaly bolesti hlavy v nějakém 4 měsíci.
Mě bolela hlava do konce druhého trimestru, i týden v kuse. Magnézko nemagnézko. Pomohl mi jakž takž ledový obklad na hlavu. Třeba zmrzlá voda v lahvi.
Taky jsem si tím prošla, bolest byla neskutečná, přidaly se i migrény, jediný co opravdu zabaralo, bylojít to zaspat ☹
Mně také nemoháhalo vůbec nic. Přešlo to pak samo z ničeho nic.
mě hodne v těhu ted magnesko pomohlo...s béčkem od dr max...jiné ne jen tohle a bylo dobře.--a samozřejmě hodně pít!! 🙂
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Třikrát denne magnesko 😉