Bolest hlavy a zvracení, 14. tt. Jak si ulevit?

domka001
28. únor 2022

Ahoj,jsem 14tt a uz týden mě pravidelně trápí bolesti hlavy,dopoledne je to vždy v klidu jako by nic ale odpoledne to na mě přijde a někdy je to fakt nesnesitelné... občas se k té bolesti přidají zase nevolnosti a je mi strašná zima.. jedine co pomůže je Paralen zapít kávou,ale nemůžu Paralen dlabat každý den :/ nevíte prosím někdo jak mi ulevit? Zkoušela sem pit magnesii ale po té sem akorát tak více zvracela..

jjasmina
1. bře 2022

@domka001 mě nepomohlo nic, své těhotenství bych přirovnala k nekončící kocovine

domka001
autor
1. bře 2022

@jjasmina ajeje... u prvního těhotenství si vzpomínám ze jsem taky měla bolesti hlavy,ale ne tak jako teď.. achjo snad to přejde nebo mě trefí za chvíli 😄

jjasmina
1. bře 2022

@domka001 upřímně mě takhle nebolela hlava ani po flamu jak blázen + total vyčerpaní a zvracení. Jaaaj, přeji ať to brzy přejde ❤️

inssomnia
1. bře 2022

@domka001 hlava mě nebolí, ale už dva týdny jen ležím, abych udržela jídlo, a batole po mně leze 9tt. Spím 10 hodin a zbytek taky stojí za houby. Vydržet!! Je to blbých 'pár' týdnů.

domka001
autor
1. bře 2022

@inssomnia Nevolnosti jsem měla také do toho 12tt.. ted zase bolest hlavy,ja spím i 11 hodin v noci a občas si dám dvacet dopoledne když je dcera ve skolce. Ale hlavně mě to chytne k večeru no.
Tak vám držím palce ať se vám brzo uleví. Pomohlo mi na zvraceni jist po malých porcich fakt malých

inssomnia
2. bře 2022

@domka001 jo, s tím jídlem máte pravdu. Blbě je pořád, ale o dost míň.
Ja taky doufám, že vám ta hlava brzo povolí :( a hlavně že to všechno bude stát za to a budeme mít doma ba podzim zdravá miminka. <3

elesse
2. bře 2022

Minule me to v prvnim trimestru trapulo stejne jako ted. Tehdy jsem resila jen paralenem, ted mam schvaleno pouzit i ibalgin nebo migralgin. Snazim se vydrzet, ale kdyz to nejde, nejde. Prezit nejak musim🙂

lachtanice86
2. bře 2022

Ja měla migrény, včetně zvracení, celé obě těhotenství. Paralen nezabiral vůbec, ani kafe, ani Cola. Zkoušela jsem magnezko, čerstvý vzduch, méně cukru, všechno a nic. Migrény až do konce

saraca
3. bře 2022

Studeny obklad na hlavu, matovy caj

domka001
autor
3. bře 2022

@saraca Matovy čaj se v těhotenství nedoporučuje. Zacla jsem pit kávu a 3 den mám už klid.. tak nevím jestli pomáhá ta káva

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru