Bolest chodidel v posledním trimestru. Co to je?

emyska
21. srp 2007

Ahoj holky, asi pred dvema tydny me zacaly bolet chodidla... ted to boli uz vazne hodne a nemuzu moc chodit. Nejvic to boli, kdyz doslapnu na paty. Driv jsem si celkem uzivala prochazky a ted nemuzu. Netusite nekdo, co to muze byt???? ☹

chechta
22. srp 2007

emyska a nemáš nateklé nohy? Já jsem teď poslední dobou měla dost nateklé nohy a ráno jsem málem nemohla vylézt z postele jak mě boleli chodidla - co se otoky zmírnily je to mnohem lepší

miquel
22. srp 2007

emyska, mě taky na konci těhu bolely nohy, někdy to byl děs, měla jsem je za jedno oteklý a za druhý mi trochu padala klenba ( holt jsem přibrala 22 kilo), nosila jsem pořád takový otrhaný adidasky , protože byli měkký na došlap a měli anatomickou vložku
vydrž už to máš za pár po porodu se to všechno srovná 😀

emyska
autor
22. srp 2007

nateklé nohy nemám, ale přibrala jsem 13 kg, tak je to asi tou klenbou. doktor mi posunul termín porodu a tak se z 10.9. stalo 16.9... takže si asi ještě s tím porodem počkám. 🙂 😉 ale nějak to už přežijem.
jinak jsem dnes ráno byla na pedikuře a jsem z toho v šoku ještě teď. nebudu to tady raději podrobně popisovat... otřesný hygienický podmínky... 😖 a to myslím, že fakt nejsem žádná citlivka. 🙂

chechta
22. srp 2007

emy tak se drž - t o by mě asi ranilo, kdyby mi doktorka posunula termín porodu už teď se valím jak hroch. Naštěstí ty nohy mě přestaly bolet. Už se těším až budu mít mimíska v náručí a né v bříšku 😀

brisalek
24. kvě 2009

Ahoj vsem, mam stejne problemy. Pribrala jsem do 31tt "jen" 9kgale asi mam plochou nohu a nohy mi dost otekaji, tak mne poslednich asi 14 dnu dost boli chodidla. I kdyz rano vstanu z postele. Nevite nekdo, jak trochu ulevit? Natiram si nohy jen Elasti Q na otekle nohy...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru