Hezký večer,
Omlouvám se pokud se již někdo ptal, ale jsem trošku nervózní. Dnes jsem začala 14.tt a bolí mě břicho, tak jako při menstruaci, nekrvacim. Ale jsem trošku vyplasena. Občas mě i pichne v boku. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi. 🙂
Taky mě během těhotenství občas zabolelo břicho. Prý jak se natahují vazy...ale kdybys začala krvácet tak fofrem do nemocnice.
@alilali děkuji za odpověď, jsem klidnější
@klokanka31 moc děkuji za odpověď 🙂
A bereš Magnesium? Vypadá to spíš na nedostatek hořčíku, jestli ti táhne břicho. Já jsem si skoro celé těhotenství brala magnosolv večer před spaním ). Ale určitě bych mudr to oznámila).
U každého to znamená něco jiného mě také každý uklidňoval,měla jsem i výtok ....nikdo mě neprohlidl a pak mi praskla voda se zdravými dvojčátky.
Taky jsem se uklidňovala na skupinách,vždy dávej na vlastní pocit pokud se ti to nezdá radši se zeptej přímo lékaře.
U nás byly vymodlený a dala bych vlastní život aby tu mohly být
Nechci strašit to ne,ale jen tím chci říct vždy dávej na vlastní pocit ,klidně i na pohotovost s blbosti taky jsem byla na pohotovosti několikrát 🖤
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Tak mě bolelo břicho obě těhotenství od zacatku do konce. Plod roste, roztahují se ti vazy, atd.. Myslím, že je to úplně normální.