Bolest břicha ve 14. tt jako při menstruaci

10. črc 2021

Hezký večer,
Omlouvám se pokud se již někdo ptal, ale jsem trošku nervózní. Dnes jsem začala 14.tt a bolí mě břicho, tak jako při menstruaci, nekrvacim. Ale jsem trošku vyplasena. Občas mě i pichne v boku. Máte někdo zkušenosti? Děkuji za odpovědi. 🙂

alilali
10. črc 2021

Tak mě bolelo břicho obě těhotenství od zacatku do konce. Plod roste, roztahují se ti vazy, atd.. Myslím, že je to úplně normální.

klokanka31
10. črc 2021

Taky mě během těhotenství občas zabolelo břicho. Prý jak se natahují vazy...ale kdybys začala krvácet tak fofrem do nemocnice.

autor
10. črc 2021

@alilali děkuji za odpověď, jsem klidnější

autor
10. črc 2021

@klokanka31 moc děkuji za odpověď 🙂

elizsebik
11. črc 2021

A bereš Magnesium? Vypadá to spíš na nedostatek hořčíku, jestli ti táhne břicho. Já jsem si skoro celé těhotenství brala magnosolv večer před spaním ). Ale určitě bych mudr to oznámila).

isabellacheerful
23. črc 2021

U každého to znamená něco jiného mě také každý uklidňoval,měla jsem i výtok ....nikdo mě neprohlidl a pak mi praskla voda se zdravými dvojčátky.
Taky jsem se uklidňovala na skupinách,vždy dávej na vlastní pocit pokud se ti to nezdá radši se zeptej přímo lékaře.
U nás byly vymodlený a dala bych vlastní život aby tu mohly být
Nechci strašit to ne,ale jen tím chci říct vždy dávej na vlastní pocit ,klidně i na pohotovost s blbosti taky jsem byla na pohotovosti několikrát 🖤

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru