AHOJ všem,holky co zabírá na točení hlavy,závratě,tlaky a zvedání žaludku.jsem
11tt.děkuju
Holky,já už jsem dnes sice 23tt..ale to neva..Já jsem se ani moc nemotala,ale zle mi bylo řádně.také jsem hledala rady co mi pomůže ale nepomohla ani coca-cola,ani Těhu lízátka,rennie..nic..pila jsem bylinkové čaje,s němi ale opatrně,taky mi pomohl nanuk..3týdny jsem zvracela tak nepřetržitě(i 20krát ) že jsem musela na kapačky..tak Vám přeju,aby Vám takhle zle nebylo a zabralo aspon něco..
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Na točení hlavy a závratě si nejlépe hned sednout a rozdýchat to....mívám to také, většinou je to způsoběno změnou tlaku. Na žaludek zkus třeba GraviPop-těhotenská lízátka se zázvorem...(12 ks, 4 příchutě v krabičce) mě pomáhají, ikdyž když je opravdu velká nevolnost i se zvracením, tak nepomůže ani to, prostě se vyzvracet. Pokud je Ti špatně ráno, jakoby i z hladu a přitom na zvracení, dej si k posteli suchary, obyč.vodu nebo piškoty, suchý rohlík a ráno trochu sněz a až pak postupně vstávej 😉. Na nadýmání můžou těhulky třeba Espumisan, na pálení žáhy Gaviscon nebo Renie...víc rad nemám...ale ráda se přiučím 🙂.