Ahoj holky, prosím o uklidnění. Jsem v 10 tt a dostihla mě angína. Doktorka mi předepsala antibiotika a i když je tam napsané, že se v těhotenství mohou užívat bez rizik pro plod, já potřebuji uklidnit, že bude vše v pořádku. Předem děkuji
V prvním těhotenství jsem taky brala na chřipku, kluk je zdravej až moc 😅
Pro plod je v tuto chvíli mnohem větším rizikem ta angína.
Taky jsem brala atb v těhotenství, děti jsou v pořádku 😉
Pokud ti je doktorka predepsala tak asi vi co dela, nemyslis? Narozdil od anonymnich laiku kteri o tobe nic nevi a nikdy te nevideli… 😉
U obou tehu jsem mela antibiotika, lekar pokud je informovan o tehotenstvi vybere takova, ktera maji nejvetsi prinos spolu s nejmensim rizikem, v tuto chvili je treba zastavim infekci a minimalizivat stres
Určitě bude, taky jsem brala ATB pri angíne.
Doktorka snad ví, co dělá, nemyslíš? Zvlášť jestli to je napsáno i v příbalovém letáku. Ten je pro mě důležitější než názory cizích lidí na netu.
Začínám 9tt a taky dobiram atb na anginu a mimi je v poradku,pro mimi je horsi infekce,než atb🤗🙏🏻 Ať je ti brzy lepe🙏🏻❤️
Pokud dr. ví že jsi těhotná, tak ti nikdy špatné atb nenapíše, většinou jsou v těhotenství nejvhodnější peniciliny, ale ty mají teď vypadek pokud vím, já sama měla v asi 12tt. náběh na zápal plic a teď nedávno v 30tt. zánět průdušek a antibiotika jsem dostala pokaždé vhodné v těhotenství..
Brala jsem atb globule na mykozy, normalne na to netrpim, jen v tehotenstvi, a syn mel zkazene mlecme zuby. A pry to muze mit souvislost. Takze opatrne.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
V prvním těhotenství jsem taky brala hned kolem toho 10tt a malý je v pořádku 🍀