Ahoj. Co byste mi prosim poradily na akné v těhotenství? Mám ho v obličeji, na krku, v dekoltu a na zádech... ☹ jsem z toho nešťastná 😒 děkuji
Aknemycin roztok. Jediné, co mi kdy pomáhalo. Je ale na předpis, může ho napsat kdokoli. Jestli je akné i na zádech, jedná se o těžší formu a může to řešit i kožní. Někteří kožní ale jsou trochu na baterky (ještě jsem nepotkala dobrého kožaře, tak ho hned zkraje ukecej na aknemycin a hlavně si nenech napsat přípravky s alkoholem, to akné jen zhorší)
Plus teda ještě pomáhá na akné nešahat a nemyslet na něj 😀.
Zkus Skinoren. Mě pomohl.
zkusi si zajít na kosmetiku a taky se snaž hodně o tu pleť pečovat, ale to víš hormony se ti zbláznili, ale za pár měsíců to už budeš mít dobré.
Myslím, že si budeš muset pomoct sama. Nevím, jak jinde na kožním oddělení, ale u nás obvykle předepisují takové produkty, které bych na sebe aplikovala nerada normálně, natož jako těhotná. Souhlasím s pety91 - pořádně čistit, nejlépe nějakou přírodní kosmetikou, hodně pít vodu, omezit sladké a moc se tím nestresovat. Já mám na čištění osvědčené Čisticí tonikum 2 v 1 od Weledy, prožila jsem s ním i celé těhotenství.
taky s tím bojuji, kožní mně doporučila Skinoren, je bez předpisu za 200Kč, akné se celkem zlepšilo, když nepomůže, tak zajdi na kožní a jinak pleti pomůže jen porod 😉 , měla jsem to tak i u prvního
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pořádně čistit pleť, vitamíny se zinkem ?, omezit sladké . 😀 Jinak asi nic nepomůže 😲 😲