Ahoj, rada bych se zeptala na Vaše zkušenosti.
Jsem nyní 34+3tt 24.12. Mě pustili z nemocnice, přijela jsem tam kvůli bolestem v krizi a bolestem jako při Ms, zjištění bylo, ze jsem se začala otevírat, dávali mi kapacky mg a gynptodyl. Který beru i po propuštění, mám mít klidový režim a jen ležet. Od propuštění mě stále břicho tvrdne a bolesti se vrací. Nemáte někdo zkušenost s obdobným problémem? Je možné, ze opravdu porodim třeba do par dnů? Vím, ze tohle mi nikdo neřekne - jen se ptám na vaše zkušenosti. Nevím zda plasit a zase jet do nemocnice.
Děkuji za Vaše reakce.
U první jsem neměla poslicky, takže vůbec nevím jak vypadají 🤷🏻♀️
Taky jsem ležela v nemocnici s jakoby menstruačními bolestmi, otevřená. Nechali si mě tam 3 měsíce na kapačkách magnézka. Pustili mě 14 dní před termínem porodu s informací, že při prvním poskočení auta určitě pojedeme zpět 🙂. Doma jsem vydržela až do termínu porodu 🙂. Nikdo tomu nechtěl věřit 🙂. Držím palce, ať to máš podobně.
@therezaa Ahoj, já sem jela 23.11. s podezřením na slepák a to sem byla 32+6. Slepák to nebyl, taky to vypadalo na předčasný porod. Dostávala sem Magnosolv a Utrogestan a dali mi i kortikoidy na rychlejší růst plic. Pustili mě po kontrolním UZ po 5 dnech s tím že doma musím ležet a brala jsem dál Magnesko a Utrogestan. Termín mám v půlce ledna, ale asi to přijde dřív, poslední dva dny mám nové bolesti, křeče a bolesti v kříži jako při MS, už teda týden neberu Utrogestan a Magnesko jen 1x denně abych to zas nebrzdila. Břicho mi tvrdne, ale nejsou to pravidelné kontrakce. Tak snad nám ti prckové ještě chvíli zůstanou kde mají☺️
@clairegonenuts a mas tedy krizové bolesti a jako MS? Já pravé vysadil příští středu budu ukončeny 35tyden. Já tedy jsem už otevřená. Termín mám na konci ledna.
@therezaa Jj ale ne trvale a spis v noci, no tak buď v klidu a pokud ti doktor neřekne vyloženě ze mas vysadit vše tak ten hořčík ještě ber, ono do křeče se v břiše dostává nejen deloha ale i střeva, mocak atd. Držím palce ať tam malej ještě počká, já byla hodně vyplasena po ty hospitalizaci ale už je to měsíc a myslim ze to do ledna dotahneme☺️Hlavně buď v klidu👍
Ženská já se zeptám...dvě děti mám narozený dříve. Nnyí jsem 32tt a btřicho mi trvrdne neustále, ale to jsem měla i u předchozích těhu. Doktor už mi nepsal ani magnézko, stejně si myslím, že je.to placebo efekt. Ale napsal mi Diazepam. Brala jsem ho tři dny v tom nejhorším a opravdu se to zlepšilo. CS mám 3. Máte také zkušenost s podáváním Diazepamu?
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Pokud si nejste jistá, klidně si zajedte do nemocnice, radši párkrát zbytečně 🙂 U mě to prakticky přišlo zničehonic, ale ve 40tt, kdy jsem porodila 4kilovou holčičku .