28. tt - nemocenská bez vycházek - co proti nudě doma?

nissi
6. lis 2014

Ahoj těhule, nevím, zda to sem úplně patří, ale zajímalo by mě, co jste dělaly/děláte proti nudě, když vám doktor nakázal ležet kvůli zkrácenému čípku. Mám za sebou 5 dnů v nemocnici a 3 doma a už z toho pomalu lezu po zdi. Dlouhý stání ani sezení nedávám... 😒 😨

tarra27
6. lis 2014

@nissi filmy a hlavně knížky...já při prvním tehu když jsem se neučila, tak jsem pořád pořád četla....mě to bavilo, bylo to super....
pokud bydlíš na velkým městě, mrkni na knihovny, připraví ti knížky ktere chceš...a manžel je může vyzvednout...
a kamošky za tebou můžou...tak at se staví 😉

a taky jsem hodně spala....

nissi
autor
6. lis 2014

díky za tipy. Knížky mám už všechny přečtené, zkusím tu knihovnu. Měla jsem v plánu se pořádně naučit angličtinu... Ale ta nechuť do čehokoli je děsná. Jsem celý den doma sama, můj muž se vrací až v deset večer. Kámošky jsou daleko, navíc většinou s čerstvýma mimčama. Takže mi dost chybí sociální kontakt. Ještě přemýšllím, že si našiju plenky. Pěkně v ruce, aby to zabralo hoooodně času.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru