Zdravim holky jsem ve 28tt od zacatku těhotenství nevolnosti hypermesis gravidarum 2× hospitalizována na kapačkach zhubla jsem 8kg ted už ty nevolnosti ustoupili zvracim ještě tak jednou dvakrát denně ale co mě trápí ted je velké nechutenství a celková slabost a únava mam zvýšenou funkcí štítné žlázy a tehotenskou cukrovku je to normální byt takhle slaba vyčerpana i když celý den nic nedělám někdy nemůžu vylézt ani z postele kolikrát brečím že to asi už dal takhle nezvládnu měl to někdo podobné a srovnalo se to po porodu? Miminko jsme si moc přáli ale takhle sem si to teda nepředstavovala
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Se synem jsem take hodne zvracela a hubla, nechutenstvi pominulo a prisla dieta kvuli cukrovce.
Rodit jsem sla s +1 kg, v sestinedeli kojeni a nevyspani a ja skoncila totalne vyrizena na kapackach.
Pro telo je tehotenstvi samo o sobe zahul, natoz kdyz jsou tyhle komplikace. Drz se 🍀