15tt mi tvrdne břicho několikrát denně po chůzi, vaření

lamajaaaa
19. dub 2015

Mile maminky, snad mi někdo pořadí.Jsem v 15tt a mám už ted tvrdnutí ale takové to bolestivé.V prvním trhu mi byla dělána cerklaz, steh ve me samovolně praskl v 36tt dr me strasil ze do večera rodim a nakonec jsem týden přenášela.V dnešní době se od tohoto zákroku upouští ale bojím se aby bylo všechno v pohodě.

lv
19. dub 2015

Zajdi si k lékaři, dej si magnezium proti křečím.

diniki
19. dub 2015

Také bych se radila s lékařem. Mně zabírá Magne B6 a dostatečný pitný režim. Pokud to jde, tak nohy nahoře 🙂 Ať to je v pořádku.

zo_ja
19. dub 2015

Určitě řešit s dr., a hodně opodíčvat, ležet, co to jde. Aspoň po obědě hoďku nebo něco nebo i během dne. Radši i častěji během dne aspoň na půlhod, nepřemáhej se, zaúkoluj muže, babičky, nebo někoho na pomoc se starším dítkem.

lucinka58
20. dub 2015

Ahojky, já mám prakticky to samé. Od 14 tt kompenzuji magneziem - teď už v maximálním denním množství a je to lepší. Ale hlavně to chce být i víc v klidu a víc odpočívat. Pokud ti začne tvrdnout, tak si jít lehnout a vydýchat to. Ale domluv se rozhodně s lékařem 🙂

lamajaaaa
autor
24. dub 2015

Ahoj, tak opravdu po Magneziu je to mnohem lepší, včera jsem měla tvrdé bříško 🙂 až večer, tak hlavně že něco takového funguje.Při prvním těhu, nic takového nebylo, nebo nikdo to alespon nepředepisoval!

metallico_mondo
24. dub 2015

Mě břicho ani nějak netvrdne, mám spís jen občas bolestivý křeče ☹

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru