Sice se to netyka pokojiku, ale prestavujeme kuchyn a ji vytapetovat, chtela bych poradit jakou pouzit, chtela bych neco moderniho, linku budu mit svetlou v lesku, tak aby se to k ni hodilo 🙂.
@janawaes Tak pokud budeš mít bílou linku, tak můžeš podle mě docela dost kombinovat, je to neutrální barva a asi bych šla do něčeho výraznějšího 🙂. My máme tapety od Bioflame a jsem spokojená. Bílou linku nemám, ale i tak se dá kombinovat 🙂. pošlu ti nějaké fotky, co bych zvolila já 🙂
@jednaholkaa Myslíš jako přímo za linkou jste to vymalovali? A není to náročné na údržbu, když to je jen natřené barvou? Já jsem proto raději zvolila tu tapetu, to se mi lépe udržuje od nečistot.
@jednaholkaa A tapety jste si nedavali proc, jestli muzu vedet? A nemas tu zed za linkou porad pocakanou? Ja se obavam, ze bych musela porad malovat a malovat,porad dokola.
@gabrolo do kuchyne mam rozhodne vybranou tu druhou na fotce a jeste se divam na toaletu a koupelnu, tam bych taky neco chtela. Dale uvazuju o necem i za tv v obyvaku nebo na jednu stranu, ale hodne lidi si tam dava cihly nebo tapetu cihel, ale chtela bych neco jineho. Napada te neco?
@janawaes Tak me se ty cihly libi jen kdyz jsou v jine barve, nez normalne ty oranzove, me se libi tyto sede, myslim ze pusobi i dost moderne, ja bych si je domu dala 🙂
https://www.obklad-levne.cz/Grey-Stone-obklad
@hanasedla Juu ta je moc pěkná, nemá někdo reálné foto? Zajímalo by mě jak vypadá na celé zdi 🙂
@hanasedla Ty jo ty jsou paradni, ty by se mi taky libily 🙂. Mas realnou fotku nebo to je stazene jen z netu? Ja bych prave chtela videt, jak to vypada pres celou zed, takto to muze vypadat dobre, ale jak se to pak natahne pres celou zed, tak je to hruza nebo se to pak nehodi a co s tim pak uz ze? 🙂
@bayt Tak to mas pravdu v tom, ze jsou urcite lepe omyvatelne, ale ja bych se asi bala ze bych to mohla treba rozbit nebo jen tuknout, to by me pak mrzelo, asi jsou ty skla na to delane, ale kdyz je nekdo sikula 🙂, tak se neda nic delat. Taky je moznost dat si tapetu a pred ni sklo 😀
@janawaes Díky manžel se snažil. Jen teda nevím trochu jste mi tady nasadili brouka do hlavy a do kuchyně bych asi použila buď tapetu pogumovanou a nebo obklady aby to mělo delší životnost.
Ja jsem puvodne taky chtela tapety, ale pak jsme vymalovali jednu stenu valeckem a vypada to super..