Ahoj,
Brzy nas ceka stehovani a vybavovani noveho pokoje pro holky. Vybirame postele v klasicke vel 90x200cm, ale hlavne s uloznym prostorem. Date mi nekdo tipy na dobrou postel? Chtela bych sehnat max do 6tis za jednu. Mooooc diky za tipy a recenze!
I spatna zkusenost je zkusenost, takze napiste co treba nekupovat a na co si dat pozor. Diky vsem
Ahoj, my ted kupovali tedy manzelskou, take jsme se stehovali a vybrali v asku z rady Luca, vim, ze tam v te rade meli i jednoluzko, pod posteli je suplik na ulozeni treba perin atd, ja u te manzelske dala 2 zimni periny perovky do jednoho suplu, jsou docela prostorne na dnesni pomery a postel pevna, za nas zatim spokojenost
Jinak ta manzelska stale v akci 7 tis, kolik nednoluzko netusim
my jsme zvolili postel z masivu i se suplíkem, do toho bylo třeba pořídit vhodnou matraci, což byl problém, já mám ráda měkčí a manžel tvrdší 😀 nakonec jsme zvolili atyp rozměr a máme každej svoji samotnou. Jinak tady jsem našla nějake tipy na výběr postele :https://pruvodce-realitami.cz/jak-si-vybrat-kvalitni-postel/
@priefi šuplík může mít taky i vyklápěcí poklop 😉
@blahova_andrea jj, muze, ale zrovna postele, na ktere jsme koukali, tak bohuzel to nenabizi 😔
Já jsem chtěla širší dvojlůžko 200x200, s úložným prostorem. Byl docela problém ho sehnat, aby nestála majlant. Můj praktický postřeh - šuplíky mají většinou jednotný rozměr, takže třeba u té šířky 200 budou stejně jenom 2x80 cm velké, tzn se nevyužije celý prostor pod postelí - na to bacha. A navíc jsou často i kratší kvůli nočnímu stolku. Krom toho jsem šuplíky zavrhla i proto, že nemáme vedle postele dost místa na vytahování do stran. Proto jsem nakonec zvolila výklop a nelituju, máme jeden velký úložný prostor pod celou postelí a tam se vejde fakt hodně.My v našem malém bytě s místem dost bojujeme. Nakonec jsem nechala postel udělat u firmy Monarc, vybrala jsem si z jejich katalogu a domluvila na prodejně, že nám udělají tu nastandartní šířku a i vyšší výšku (o 5 cm) za cenu materiálu. Dvojlůžko i s úložným prostorem vyšlo na cca 11000. Rošt a matrace jsem sehnala jinde.
@priefi podle mě to pro šikulu nebude těžké případně dodělat 😉
@blahova_andrea 😂 no... to by prve nesmel bojkotovat ty suplata 😂
Diky holky za postrehy. Vyklopne se mi libi. Ale opravdu cena do 6tis za jednu max. Nemuzu bohuzel si dovolit dat vic, i kdyz byvh rada.
@jaromi ahoj, my resime neco podobneho. Chteli bychom postel z masivu, se zabranami, kde predni lze pak sundat, rostem a chtela jsem i suplik/y, avsak manzel mel skvely postreh, ze suplata nejsou nijak uzavrena a jsou primo pod rostem, kde se do supliku bude diky tomu hrozne prasit. Takze asi postel bez supliku a pod postek ukozne boxy. Ale jeste hledane tu pravou "orechovou"