Postel od maxmax. Máte ji někdo? Spokojenost?

matkacekatelka
14. srp 2019

Zvažujeme koupi této postele pro 2leteho syna. Máte jí někdo, spokojenost? Chci aby to mělo přistýlku abych tam mohla občas přespat a na délku min.180cm. dáte popř.tip na postel? Díky

malenka3
15. srp 2019

Máme velmi podobnou, je to přesně tahle, akorát s jiným obrázkem.
https://www.maxim-kocarky.cz/postel-pro-dve-det...

Máme ji už rok a půl a naprostá spokojenost, chce jen čas od času dotáhnout šrouby, aby nevrzala, ale s tím výsuvným lůžkem je bezva. Akorát ty matrace, co k nim prodávají, jsou takové ty úplně základní, pro dceru jsme koupili lepší, na to výsuvné lůžko ta základní stačí.

matkacekatelka
autor
15. srp 2019

@malenka3 prespavate občas na tom výsuvném lůžku? Vyrobce garantuje nosnost cca 100/120kg ale přesto mám strach jestli to dospělého udrží

malenka3
15. srp 2019

@matkacekatelka Ano, jsem tam běžně, když má dcera špatné spaní a pokaždé, když je nemocná. Proto jsem to brala, abychom tam mohli spát - tím, jak je tam úložný prostor, tak jsou to desky a na tom matrace. Normálně to udrží i manžela v pohodě, ten má skoro sto kilo, vůbec bych se toho nebála. Ale kdybych tam spávala trvale, tak by mě asi po čase bolely záda, je tam slaboučká matrace těch 7 cm, to na trvalé spaní pro dospěláka není, na občasné bez potíží.

zelenaesmolda
15. srp 2019

@malenka3
tak pokud u postele musim dotahovat srouby aby nevrzala uz po roce a pul tak je teda dost mizerna kvalita

matkacekatelka
autor
15. srp 2019

@malenka3 a kde sháníte prostěradla na 180x90? Já sem koukala, že se ani nedělají, tak nevím jak na tom sedí klasický dvoumetrový 😃

malenka3
15. srp 2019

@matkacekatelka my máme klasický rozměr 200 cm, aby se na to vešel i manžel, když koupíš 180, bude i to výsuvné lůžko menší.