Zvažujeme koupi této postele pro 2leteho syna. Máte jí někdo, spokojenost? Chci aby to mělo přistýlku abych tam mohla občas přespat a na délku min.180cm. dáte popř.tip na postel? Díky
@malenka3 prespavate občas na tom výsuvném lůžku? Vyrobce garantuje nosnost cca 100/120kg ale přesto mám strach jestli to dospělého udrží
@matkacekatelka Ano, jsem tam běžně, když má dcera špatné spaní a pokaždé, když je nemocná. Proto jsem to brala, abychom tam mohli spát - tím, jak je tam úložný prostor, tak jsou to desky a na tom matrace. Normálně to udrží i manžela v pohodě, ten má skoro sto kilo, vůbec bych se toho nebála. Ale kdybych tam spávala trvale, tak by mě asi po čase bolely záda, je tam slaboučká matrace těch 7 cm, to na trvalé spaní pro dospěláka není, na občasné bez potíží.
@malenka3
tak pokud u postele musim dotahovat srouby aby nevrzala uz po roce a pul tak je teda dost mizerna kvalita
@malenka3 a kde sháníte prostěradla na 180x90? Já sem koukala, že se ani nedělají, tak nevím jak na tom sedí klasický dvoumetrový 😃
@matkacekatelka my máme klasický rozměr 200 cm, aby se na to vešel i manžel, když koupíš 180, bude i to výsuvné lůžko menší.
Máme velmi podobnou, je to přesně tahle, akorát s jiným obrázkem.
https://www.maxim-kocarky.cz/postel-pro-dve-det...
Máme ji už rok a půl a naprostá spokojenost, chce jen čas od času dotáhnout šrouby, aby nevrzala, ale s tím výsuvným lůžkem je bezva. Akorát ty matrace, co k nim prodávají, jsou takové ty úplně základní, pro dceru jsme koupili lepší, na to výsuvné lůžko ta základní stačí.