Chtela bych synovi polepit zed v novym pokoji (nejlip nejaky vesmirny motiv), poradite mi nekdo samolepky, ktery opravdu drzi i na hrubsi zdi a nevypadaji moc lacine? Z Aliexpressu objednavam blbosti casto, ale tady fakt chci, aby to bylo kvalitni a vydrzelo to tam 😀
Mrkni na inspio. tam mají textilní a jsou super když je náhodou prilepis blbě dají se odlepit a nalepit znovu. Lacine nevypadají vůbec. My máme stromy a lesní zvířata a vypadá to skvěle.
Mám z Temu a jsou skvely, nestrhavaji barvu, jsou docela pevný.. mám teda holcici motivy ale to bude na jedno brdo
My máme nějaké z Lidlu (motiv tedy ZOO) a zdají se mi fajn, hezké, nepůsobí lacině, dobře drží.. Ještě jsme ale nesundávali 🙂.
@pilzzee Máme z temu a už nikdy víc. Až půjdou dolů, jde s nimi i barva (vyzkoušeno). A jsou lesklé. Ale nevypadají vůbec lacině. Pak máme z českého eshopu, už jsme je přelepovali a žádný problém. Jsou matné, tak se na ně lépe kouká z jakéhokoliv úhlu. Ale cena je někde jinde.
mame odsud a vypadaji krasne https://www.plotbase.cz/nalepky-na-zed mame letadla a balony
@pilzzee Drží, kraje se občas někde lehce odchlípávají, ale to je tím, že jsou na mnichovu.
@nelly_strokova To slysim poprve 😀 My mame takovou, foceny hodne zblizka. Rikala jsem chlapovi, at to udela co nejhladsi, ale nejak me neposlechl 😀
@nelly_strokova Koukam na to Inspio, je tam video i konkretne vysvetleny, jak to drzi na jake stene. Vypadaji, ze to s tou kvalitou mysli fakt vazne.
@pilzzee inspio má sice moc krásné nálepky, ale šílené ceny. Jako po pravdě z Aliexpressu nebo Alegra přišly nálepky taky nádherné. Drží stále už 3 roky, odlepily se snad jen 2 a to jsem jich nakoupila asi 16. Takže v přepočtu na cenu to vyšlo pořád 1000x líp než z Inspio. A takový postřeh z reálného života, já z toho tenkrát měla velkou radost a moje dcera tenkrát nakráčela do pokoje a spoustu nálepek stihla odlepit. Prý ji to bavilo to nehtíkem šťourat a odlepovat ... U švagrové udělaly obě děti to samé. Při představě, že jim tam nalepím nálepky za x tisíc a následně přijdu do pokoje a uvidím nálepky na zemi, no to bych asi nerozdýchala. 😉
@pilzzee té starší u švagrové bylo myslím už 6. Prý ji zajímalo,jak to na té stěně drží. Děti jsou zvídavé. 😂 Mě na tom Inspio přijde, že mají akorát velice dobrou reklamu, ale opravdu si nemyslím, že by nepřeprodávali věci z Číny. Úplně stejné věci mají i na tom Aliexpressu. Tenkrát jsem si z Inspio chtěla objednat motiv lesní zvířátka, která jsem našla jen u nich. My máme do tohoto vzoru ušitou komplet výbavu do spacího dětského pokoje, nic méně za ty 2 sady bych dala snad 3 tisíce, což už se mi dávat nechtělo. A letos jsem ty nálepky lesních přátel našla na Alegro za 500. Zatím jsem je teda nenalepila, ale máme je doma a vypadají úplně totožně.
ja objednavala na ALiexpresu snad pref 4 rokama a porad to tam je a ani se to neodlepuje 🙂
Jednoznačně inspio. Skvělá kvalita. Zkoušela jsem několik jiných a nebylo to ono. Inspio má kvalitní tisk na kvalitní podklad.
Tlaková patrola.