Ahoj devcata.
Chci se zeptat tech kdo mate detskou postel u zdi...cim mate zed odizolovanou? Videla jsem, ze se prodavaji penovy ochrany zdi, ale zda se mi to dost drahe 😨
Jak to mate resene vy?
Diky 😉
Máme tam mantinel z malé postýlky 😀 ale syn ještě nemá úplně velkou postel, taky nevím, co dame až bude mít velkou.
Hodně se dávají karimatky, třeba z nich i něco vyřezat…
@lenatko91 My mame chlapecka 2 roky. Ted dostal velkou postel 200x90. A ma ji podelne u zdi. V noci se na tu zed lepi a bydlime ve starsim opravenem dome a ty zdi jsou dost chladne v zime.
@prezdivka no to muzu zkusit, ale nejsem moc tvurci tip 🤣
@emamaira no prave. A dat za ty ochrany 2tis to se mi nejak nechce 😀
My máme postel že je s bočnici kolem dokola, takže na té straně u stěny má přivázaný mantinel z postýlky 😀 vybírala jsem schválně postel, aby to nebylo holé a nebyl přímo na holé studené zdi.
Jinak neporadím. Za mých dětských let jsem měla za posteli takovou tu rohož 🤣 to se možná ještě dělá, je designově to nevypadá top
@leninka800 máme taky starý barák, synova zeď je studená. Taky jsem koukala na tu pěnovou ochranu, ale nakonec jsem tam dala karimatku (obyčejnou z Decathlonu 🤷🏼♀️). Zatím je to v pohodě, zeď hřeje hlavně v zimě.
@leninka800 já jsem tam dala molitanové tenké matrace z dětské postýlky své vedle sebe s velkým prostěradlem a vypadá to dobře a pěkné chrání a izoluje studenou stěnu.
Kapsář...
@leninka800 máme v rohu, a po celé té délce manžel namontoval takovou tu rolovací dřevěnou , no nevím... Jedna paní jsem koukala dávala foto, to samé máme taky. Ale přes celý ten roh. A ještě nahoře zalištované aby to vypadalo.
Máme tam ikea PLUFSIG
@areh muzu a neplesnivi to za tou karimatkou?
@natysnovec my to tam nemáme napevno. Syn si ji občas vytáhne. Takže ne, neplesniví
@sigyn To je super napad za rozumnou cenu! Dekuji
@leninka800 dcera má u stěny kapsář. Na bazárku se dají sehnat pěkné za rozumnou cenu, pokud nechceš moc investovat.
Nijak, ani mě nenapadlo, že bych tam měla něco dát 😃