Ahoj maminky, přiděláváte komody ke zdi nebo necháváte volně stát? Jde mi o bezpečnost - aby ji časem dítě nestrhlo na sebe. Jenže pokud na ní chci přebalovací podložku tak musí být dál ode zdi (komoda cca 50 cm hloubka a podložka 70 cm). Tak teď nevím jak postupovat 🤔😀 díky za zkušenosti
Určitě ukotvením nic nezkazíš, nech si poradit v nějakém železářství nebo zaúkoluj chlapa
Jo, privrtej to. Mne malem zabila dite. Chytla jsem ji v posledni vteřině. Kamoska to samo.
...ona je totiz pro deti velka sranda otevrit vsechny supliky naraz, a pak proste komoda leti cela...
To vrtani zas takova prace neni.
Máme přivrtáno všechno.
komodu máme z masivu, to je v pohodě,na tu si lezu stoupat i já, ale všechny ostatní skříně a police všechno přiděláno ke zdi. Po knihovně (police) mi děti lezou jak po žebříku🙄😅
Doma mame vsechno privrtane, kazdou komodu, skrinku, kalax, ale treba zrovna tu prebalovaci komodu jsme privrtanou nemeli.
přebalovací komodu nevrtej, budeš na ní přebalovat mimino a mimino na sebe komodu nestrhne. Až začne lézt, nebudeš potřebovat přebalovák a komodu přivrtáš 🙂
Přivrtat.
Určitě privrtat. A podložku dat aby precnivala vepredu, ne vzadu.