Háčkovaný/pletený fusák. Kde se dá koupit?

jironymou
23. říj 2019

Ahoj, nevite nekdo kde se da tento pleteny nebo podobny, ale jakoby hackovany/pleteny fusak koupit?Nejlepe bez usi?

fyii
23. říj 2019

@jironymou aliexpres 🙂

jironymou
autor
23. říj 2019

@fyii fakt?Jste poklad...a nemate odkaz?Ja na tomvubec neumim... :-/ 🙏🙏🙏🙏🍀🍀🍀

fyii
23. říj 2019

@jironymou jasny je jich tam x typu a cenove do 200, nevim jestli presne tento, ale pletenych nekolik. ted jsem ho dokonce videla nazivo u sousedky na novorozene holcicce a byl pekny. podlu do posty odkazy

jironymou
autor
23. říj 2019

@fyii diky...diky!!!

fyii
23. říj 2019

@jironymou poslano

jironymou
autor
23. říj 2019

zpravy mam...ale odkazy ani foto se nezobrazuji.zkusila jsem Vam poslat moje tel.cislo.

zelenaesmolda
23. říj 2019

@jironymou
alieexpres jsou sunty a na dite bych tam nekupovala nic,nemas jistotu jake pouzili materialy a barvy,nebylo by lepsi nechat si ho nechat uplest na zakazku?za pripadny ekzem nebo alergicke reakce ty usetrene penize fakt nestoji.

jironymou
autor
23. říj 2019

@zelenaesmolda jj diky za radu 🍀

jironymou
autor
23. říj 2019

jinak, prosim, ti co vedi hovno na co to chci pouzit, tak si nechte nazory na jinou diskuzi 🙂.Miminko nemam, ani zadne necekam ani zadne neplanuji 🙂

hezz17
23. říj 2019

@jironymou když shanis fusak, tak logicky každého napadne, že na dítě....

zelenaesmolda
23. říj 2019

@jironymou
no tak s timhle vyjadrovanim se jdi teda bodnout.jsi na foru pro matky,hledas fusak tak asi kazdeho napadne,ze to mas pro mimino ne?pokud ne tak jsi to mela napsat rovnou a ne se pak tady rozcilovat za dobre minenou radu.

jironymou
autor
23. říj 2019

@zelenaesmolda no vy mate vzdycky negativni rady 🙂 takze jsem od vas nejakou jobovku cekala 🙂 existuji treba i plastove panenky 🙂 pro deti..
A radu jsem nechtela.Ptala jsem se kde sehnat.Ne co to udela...

zelenaesmolda
23. říj 2019

@jironymou
co je negativniho na tom,ze aliexpress prodava sunty a diteti muze zpusobit alergickou reakci pokud je to nekvalitni barva nebo material?se tady rozcilujes ale je predevsim tvoje chyba,zes to nedala rovnou k popisu diskuze.poptavam fusak na foru pro matky tak co asi kazdeho napadne?ze to chces pro dite.a ze ostatni klidne tyhle sunty buhvi odkud detem oblikaji je jejich problem ale rozhodne ne moje chyba.tak se klidni.

jironymou
autor
23. říj 2019

@hezz17 jj tomu verim.Ale ja se neptala na nazor, co to udela.Ale kde to sehnat... 🍀

jironymou
autor
23. říj 2019

@zelenaesmolda jee vy jste taky nervak.Ja s Vami souhlasim.Ale o tuhle radu jsem nestala, ptala jsem se jen kde to sehnat a vy se vyjadrujete ke kvalite veci nejakeho schopu.O to mi jde.O nic vic.

zelenaesmolda
23. říj 2019

@jironymou
ano,protoze spousta mamin nad timhle vubec nepremysli,jako ja uz jsem videla veci...treba prodavat pouzite dudliky atd.Jenom jsem nechtela,aby se pripadnemu mimcu neco stalo,nic vic 🙂

gruyerre
23. říj 2019

@jironymou kdyby to tady už nebylo v příspěvcích výše napsáno, poradila bych ti taky s dobrými úmysly, abys nekupovala fusak pro miminko na aliexpressu, aby sis ho pořídila třeba na fleru. Určitě by mě teda nenapadlo, že sháníš miminkovsý fusak, ale ne pro miminko.

vaseli16
24. říj 2019

Me pletla mamka ☺️

babilen
24. říj 2019

Dobrý den, mám na prodej ručně pletený fusak po dětech, ale nevím jestli je to zrovna to, co hledáte.

jironymou
autor
24. říj 2019

@vaseli16 to je nejlepsi.Ja miluji pletene veci.Ja to mam fakt jen pro panenku.Moje mala ted vozi kocarek a taha mi moje fusaky po ni, ktere se ji do kocarku jaksi nevejdou.Tak jsem hledala neco maleho

jironymou
autor
24. říj 2019

@babilen ten je dokonaly.Ted me napadlo ze ma snacha 3 mesicnaka.A zrovna shani fusak.Muzete mi do SZ poslat rozmery a cenu?

jironymou
autor
24. říj 2019

@gruyerre mne ten kralicek popravde ani neprijde jako fusak.Spis takova deka na ozdobu 🤣 jinak ja si myslim, ze je kazdeho vec, kde veci nakupuje.Ale do tohoto tematu se tu poustet nechci - nezajima me to.Je mi jedno, do ceho si kdo navlekne vlastni dite.

hanih
24. říj 2019

@jironymou Pardon, ale nedá mi to. Jak by diskuze vypadala jinak, kdybys na slušně napsanou a dobře míněnou radu od @zelenaesmolda taky slušně odpověděla? Třeba: "díky za radu, ale potřebuju to jen pro panenku". Asi zbytečně ryju, ale přijde mi, že spoustě konfliktů tady na MK (a i jinde) by se dalo předejít, kdyby se lidi uměli chovat. :(

jironymou
autor
24. říj 2019

@hanih protoze pani se vyjadruje k necemu o co nestojim a presne pak strhava takovouhle komunikaci.A pani jsem slusne napsala: jj dekuji za radu (snad jste si toho vsimla).A pro vsechny dalsi jsem napsala to, co jsem napsala.

jironymou
autor
24. říj 2019

@hanih a jinak zbytecne nerejete 🙂 myslim, ze jste to napsala hezky.Vyjadrila jste se k necemu, co ja si myslim iz dlouho.Ale taky si myslim, ze by se lide meli vyjadrovat presne k tematu a ne k necemu jinemu.Kdybych chtela, mohla jsem si zalozit jinou diskuzi na tema fusaky a vase zkusenosti nebo neco. A ptala bych se na vlastnosti a dopady.Ja se pouze zeptala, kde to sehnat.A pani poucuje o vlastnostech nejakeho zbozi buh vi odkud.A mne neprislusi hodnotit nejake veci o kterych nic nevim.

hanih
24. říj 2019

@jironymou Paní to myslela dobře. Já bych napsala podobnou radu, kdyby tu už nezazněla od ní. A takovouhle komunikaci spíš strhl váš příspěvek o tom, že kdo hovno ví, ať se nevyjadřuje. Jinak diskuse tu jsou od toho, aby se diskutovalo. Některé mamince tato rada třeba může být k něčemu dobrá. Zas tak od tématu to není. Berte to tak, že ta diskuse není jen pro vás, ale můžou z ní čerpat i ostatní. Víc už to tu plevelit nebudu. Přeju krásný den 🙂

dor
24. říj 2019

A mně to taky nedá.
Nevím proč by měla zakladatelka povinné specifikovat, na co fusak potřebuje. To, že je na maminkovskem fóru neznamená, že ho musí mít pro mimino. Naprosto chápu, že se ohradila. Naopak nechápu ostatní příspěvky. A i kdyby ho měla pro své dítě, je po tom každému prd. A i dobře míněné řady jsou nevyžádané a na mě působily jak poučování.

babilen
24. říj 2019

@jironymou Určitě můžu přeměřit,ale zrovna se stěhujeme, takže mám spoustu věcí odvezených u rodičů, tak by to bylo až o víkendu. Jen mám obavy, že pro 3 měsíční miminko už to bude na hraně. Používala jsem právě ty cca první 3-4 měsíce, pak už šli děti do klasického fusaku.

martiniquest
24. říj 2019

@dor Proc jako poucovani? Spousta zen vubec nevi, ze mohou byt detske veci z Ali nebezpecne, ze nemaji atesty jako veci v EU. Proto tuto informaci povazuji za velmi prinosnou. Myslela jsem, ze chceme pro sve deti to nejlepsi. Podobne chtela nedavno moje mati koupit na Ali deku pro mou dceru, okamzite jsem to zatrhla. Vubec ji nedoslo, ze to muze byt potencialne nebezpecne.

jironymou
autor
24. říj 2019

@babilen jee jste poklad.Zkuste.Ja teda ani nevim, jestli by takovy chtela.Zkusim ji to poslat a treba se sama ozvu drive 🙂.Moc dekuji za ochotu