Budu zařizovat synovi pokojík, chtěla bych mu koupit nějaký hezký nábytek, aby měl sestavu.. Ale je toho tolik a nic co by mě opravdu posadilo na zadek.. Poraďte kde jste sehnali nábytek?? Mám 16ti měsíčního kluka, ale nechci nic úplně miminkovskeho, aby to mohl mít pár let..
My ted porizovali na Aldo nabytek 🙂
@estavella a máte dobré zkušenosti s aldo? Chtěla bych u nich koupit patrovou postel... Ale recenze na fb nic moc.
dala bych tam velkou vestavěnou skřín, nebo komodu, která by sloužila jako uložný prostor, postel a něco na hračky
@hanasedla me se detsky nabytek v Ikea nelibi,pripada mi kycovity ale to je samozrejme otazkou vkusu 🙂
@zelenaesmolda V obýváku se dívám na eleganci, ale dětský pokojík beru jako hru, takže tam ten kýč podle mýho trochu patří 🙂 ale věc názoru a vkusu 😉
@frenny i hra muze byt vkusna 🙂
@zelenaesmolda jasně souhlasím, druhé věc je také jaké jsou na to prostředky 🙂
Mrkni na www.favi.cz
@frenny no i drahy nabytek je nekdy kycovity :D
samozrejme,ze cim vic prostredku tim je to lepsi
@zelenaesmolda No jasně :D čím víc zlata tím je větší kýč na světě :D .. jinak s vámi souhlasím ;)
My teda taky mame klasika Ikeu (ale dreveny nabytek, nemam rada drevotrisku), skrine jsou akorat na miru. Zrovna do decaku to podle me staci, stejno to deti brzy znici...
@zelenaesmolda Ano je to otazka vkusu. Me se tam taky nelibi spousta veci a spousta lidi je ma doma. Tak kazdemu se libi neco jineho 🙂.
@wendele videla jsem pekny nabytek v ikea, byl modro, bilo, zeleny a vypadal hezky. Tak zkus mrknout na jejich stranky a treba neco zkombinujes a vyberes 🙂.