Židle k pracovnímu stolu. Jakou doporučíte?

2veverka
6. kvě 2022

Holky, prosím vás, potřebujeme novou židli k prac. stolu. Otázka je: máte nějakou opravdu osvědčenou ergonomickou značku židle, na níž se dobře sedí u počítače třeba i delší dobu a záda fakt nebolí? Moc děkuji.

hribek007
17. kvě 2022

@2veverka My si kvuli home office poridili nakonec zidle DXRacer. Je to sice obri krava, herni zidle, takze nic moc designovyho a celkem velka investice, ale sedi se super. Je pohodlna, pevna, hlavne i vysoka s operkou na hlavu a podruckami. S kancelarskymi zidlemi jsem mela z prace zkusenost, ze se za cas jakoby rozjely a prosedely a ze sedaku jsem sklouzavala :D.

inssomnia
17. kvě 2022

@2veverka mně hrozně vyhovují ty kancelářské židle, co mají na zádech jen síťovinu, že se v tom člověk nepotí. Ale imho musíš fakt jít a tu židli si v klidu vyzkoušet, to je jak boty. Já mám nejspíš nějaký totální noname už ani nevím odkud, ale židle se mnou žije deset let a super.

lenoulinkaa
17. kvě 2022

Taky jsem sháněla a nakonec jsem zvolila od této firmy https://www.rim.cz/kancelarske-zidle/. Ve výběru jsem měla i zde https://ldseating.com/cs/produkty/kategorie/pra...

2veverka
autor
18. kvě 2022

@hribek007
@inssomnia
@lenoulinkaa Holky, a přečetly jste si nejprve nějaké recenze a pak šly zkoušet naživo? Kolik jste za ni daly? Ortoped mi doporučil tu svou, ale byla to teda pálka...

2veverka
autor
18. kvě 2022

Navíc ji potřebuju sdílet s dítětem... (brzy bude vyšší než já)

hribek007
18. kvě 2022

@2veverka U nas vybiral pritel, i podle recenzi, a kdyz si ji pak poridil a ja ji vyzkousela, chtela jsem ji taky. Stala kolem 7000. Divala jsem se, ze DXRacery prodava i XXXLutz, takze tam by se dala mozna vyzkouset.

inssomnia
18. kvě 2022

@2veverka ne. Prostě jsem si v obchodě sedla na vše, co tam měli. Židle za nějaké 2-3 tisíce (ale už před X lety). Buď sedí nebo nesedí... Vybírám fakt jak boty 🙂 jsem schopná v krámu vzít na sebe všechny (včetně pánských) a odejít bez nich, když to není 'ono'.
A stejně tak matrace. Matrace za 10k nemusí být pro tvoje záda lepší než ta za 3k...

lenoulinkaa
18. kvě 2022

@2veverka nezkousela jsem ji, četla recenze, koukala na youtube. Mám nakonfigurovanou tuto židli a jsem s ni spokojená. https://www.rim.cz/kancelarske-zidle/detail/vic...