Vysoké a hluboké police ve skříni. Co s tím?

layaa
26. srp 2019

Zdravím ve spolek 🙂 a prosím vás o zkušenost! Pořídila jsem schválně hlubokou skříň - 60 cm , aby se do ní hodně vešlo. Jsou v ní tři police a každá nabízí prostor cca 60x60x60. Takže velmi vysoké a velmi hluboké. A já nevím co s tím! Teď tam mám binec, všehochuť. Nějaké oblečení, drogerii, hry i léky. Jak to mám nejlépe zorganizovat? Napadly mě jen plastové boxy s víkem, ale těmi ten prostor využiju tak na 50 %. dodatečné

layaa
autor
26. srp 2019

@layaa pokračuje : přidělání polic nehrozí. To bych neviděla až dozadu. Fakt si s tím nevim rady🤔 děkuji za každý nápad!!

konidana
26. srp 2019

@layaa takle hluboky mame spajz. Zalezi co tam chces ukládat. Treba na deky a polštáře, spacaky... ideal. Nebo na lozni pradlo a rucniky a osusky... sezonni obleceni, hlavne zimni na leto, sezonni boty... Na menší věci nic moc. Vlozila bych pripadne jeste police mezi. My kupujeme do spajzu zasoby po kartonech(mouka, ocet,... , a zavarujeme(kompoty, leča, ... , tak to tam mame nastrkany.

lv
26. srp 2019

Mám 2 kominky za sebou, vzadu to mimosezonni (takže ted vzadu svetry, vepředu trička). Drogerii v plast bednach = vysunu celou.

olga_
26. srp 2019

Hodila bych police mezi a mrkni na sérii SKUBB z Ikei. Ta by ti to mohla pomoci dobře zorganizovat: https://www.ikea.com/cz/cs/search/?query=skubb

malytlustyhroch
26. srp 2019

Mohly by ti pomoct kose pod polici - drzi na polici nad nimi ze spodu. Nebo policka do skrine, ktera by nebyla pres celou hloubku skrine, ale treba jen v zadni polovine (delaji i na nozickach, ze to tam nikam nevrtas, jen tam postavis takovy mini stolecek). Za studentskych let, jsem to resila pevnejma karonovejma krabicema od zeleniny, umistenyma dirou dopredu v zadni pulce skrine.

2hanah
26. srp 2019

@layaa Já dávám takhle vysoko ze židle jen sezónní věci, které až tak nepotřebujeme - sezónní oblečení, peřiny, plyšáky, se kterými si dcera zrovna nehraje, vànoční ozdoby atd. a co jde, tak zásadně dávám do těch vysávacích pytlů - kupuji v Globusu, mají různé rozměry i dost velké, vzduch se odsaje vysavačem a zůstane jen placka.