Vysavač. Doporučíte, prosím?

baboone
31. srp 2024

🙏 Prosím, prosím, potřebuju vaše zkušenosti a doporučení! V tomhle týdnu mi odešly dva vysavače, musím obratem objednat nový, jen jsem v práci a mám nulovou kapacitu pátrat jaký vybrat. 🙈 Potřebuju tyčový, máme jen lino a dlažbu, ale máme psa, střední plemeno, tedy "prach" a chlupy všude. Vysávám několikrát denně. Doteď jsem měla cenově 3 - 3,500, ale nevydržely ani dva roky😖. Má smysl investovat do dražších? Máte zkušenosti s těmi, co i mopují nebo parními? Děkuju!

gbp
31. srp 2024

@baboone o ty doby, co mám Dyson, jsem začala ráda vysávat 😄

nelly_strokova
31. srp 2024

Mám sencor, který má i nástavec s mopem a ten teda téměř nepoužívám. Vytírá to dost na nic, když je to mokré, tak samozřejmě nevysaje, často se musí doplňovat voda a nedostaneš se úplně do krajů… Jinak ségra má Dyson a nemůže si ho vynachválit. 👍🏻

teate
31. srp 2024

@baboone My máme Dyson od doby, co nám taky ty levnější nic nevydržely. A je to zářící hvězda v naši domácnosti. Je to skutečně extra třída. Klasický vysavač mám schovaný už jen na dětský nudle.

teryem
31. srp 2024

Tchyně si koupila dyson.. vysává snad i ze spaní.. dokonce jsme o ní a jejím miláčkovi dysnovi složili píseň.. je to boží stroj.. mám v plánu si ho určitě pořídit též.. konkurenci asi moc nemá

baboone
autor
31. srp 2024

Děkuju moc všem! Vy mi tedy dáváte... Co je na nich tak extraskvělého? 10 - 15k je už fakt ranec, opravdu to za to stojí?

baboone
autor
31. srp 2024

@nelly_strokova Myslíte, že se tedy mopování vůbec nevyplatí? My máme jak kdyby spárové lino, prostě minirejhy v povrchu a světlé. Jednou za čas natvrdo zakleknu a jedu dost urputně rejžák, ale to je strašný...

kokoska29
31. srp 2024

@baboone hele taky mám Dyson a s radostí vysávám i několikrát denně 🤷😀 napřed jsem váhala kvůli ceně. Ale teď jsem ráda že ho máme 🙂 řídím se heslem " nejsem tak bohatá abych si kupovala levné věci".. sama píšeš že ty levnější si měla několikrát a nevydrží 🤷 za mě je lepší zainvestoval a koupit něco pořádného co opravdu vydrží.

verunnaj
31. srp 2024

Mám etu Fenix, za dyson se mi fakt utrácet nechtělo a je boží. Dvě deti, dlouhosrstý pes a vecnej bordel, protože přes leto litame přes spodek baraku v pantoflích z venku a vysaje co má 🙂 kupovan asi za 3k na alze

prejeta_zaba
31. srp 2024

@baboone nevyplatí. Setře ti to drobky, které vysavač nepobere, ale na jakékoliv skvrny nebo spáry je to na nic. 😉

teryem
31. srp 2024

@baboone opravdu za to stojí. já mám zatím miele, je dobrej, mám ho roky a bez problémů, ale prostě musím pětkrát přetahovat a prepojovat kabel a je to opruz strasnej.. takže toužím pro bezkabelovym a jedině tenhle..mám zkušenosti s levnejsima a to je úplně o ničem... Stojí šest tisíc beztak a nevysajou vůbec nic

fyii
31. srp 2024

@baboone mam dysona 20 let a jede furt jak novy... mam teda uz i druhyho do patra... jedina vada, ze nevysava sam, ale na to mam roboty. Investice vyssi, ale kdyz si spocitas, ze kazdy 2-3 roky koupis nejaky levny kram, tak ho mas za chvili zpatky. Neztraci vykon, a pracuje na jinym levlu nez ty obycejny. Jak rekla mala neter je to mercedes mezi vysavaci🙂

heidi91
31. srp 2024

Já mám robota i s vytíráním, Xiaomi Roborock S5 Max, už ho mám pár let a je to super parťák. Vytírání je spíš stírání samozřejmě ale je to bomba

jittuli
1. zář 2024

@baboone mám teď nově koupený ten nejlevnější dyson co jde koupit (V8 za 9tisic) a podle mě bohatě stačí. Je to fakt extra třída. O dost lepší i než můj původní electrolux který byl skoro za 5tisic.