Holky, jaký máte prosím názor na kvalitu výrobku z Lidlu? Mám od nich lyžařské kalhoty, ty jsou fajn. Ale jak je to s dalšími výrobky do kuchyně (např. mixér)? Díky za zkušenosti.
Mela jsem dortove formy a teflonovy pekacek. Letelo to po par mesicich uplne znicene. Titanova panev mela zivotnost pul roku. A to si na veci davam pozor. Mixer mela kamaradka, taktez k prdu. Strasne maly vykon. Naopak tu mame panini maker/kontaktni gril a ten milujeme uz dva roky. Je stale jako novy a vyuzivame ho nekolikrat tydne. Je to strasne individualni.
Mně asi všechno, co od nich mám kuchyňského, zatím drží. Mám odtud dortovou formu (peču odhadem 12 dortů do roka), teflonový hrnec a pánev, sekáček zeleniny, plechové dózy na cukroví, dózu na dort. Taky jsem kupovala šicí stroj Silvercrest a šije jak po másle. Hodně spokojená jsem s jejich napínacími bavlněnými prostěradly... Takže si nemůžu stěžovat. Ale vždycky koukám, jak je ta věc dělaná. Přes e-shop téměř nekupuji, ráda si to předem osahám a prozkoumám osobně. Některé věci jsou viditelně fórovější než jiné, i když třeba v letáku vypadaly pěkně, ty potom samozřejmě neberu.
Nádobí asi nic moc, ale za tu cenu bych řekla že dobrý, vysavač mám od nich už asi víc jak 10 let, tlakomer, hodinky.. 😀 Za mě maj vcelku kvalitní zboží, já jsem spokojená 🙂
Mam zehlicku (super), fen (skvelej), kuchynskou vahu (ok), kuchynske dozy plastove (tesni) a dalsi drobnosti. Obleceni vyjimecne - vetsinou mi velikostne nesedi.
Mixer mam a hned kdyz se pusti tak pokazdy zacne divne smrdet 🙄 a mam tycovy vysavac - hruza, vubec nevysaje 😂 pak mam topinkovac, ten zatim v pohode...takze asi jak co, ale extra kvalitu bych od toho necekala...
Ahoj holky, máte některá overlock z Lidlu? Uvažuju o koupi, ale nenašla jsem žádné recenze ani nic jiného, tak nevím, jestli do toho jít...?! Díky za každou radu/odpověď 😉
@dark666lady Jsem na sicich skupinach a kdo nema srovnani,ten ho chvali, ale kvalitni stroj to neni. Ovsem ja jsem zvykla kupovat veci na zaklade pomeru cena-vykon. Koukni na recenzi od Caramilly
@dark666lady Overlock z Lidlu mám cca 2 roky. Šiju spíš příležitostně, na drobné věci stačí. Pokud šiješ víc, tak bych se podívala po něčem víc osvědčeném.
@martiniquest Děkuji moc, já jsem jen amatér, takže nepotřebuji extra kvalitu, mám to čistě jen na šití triček, legín a podobných věcí pro děti. Ale přeci jen je to pořád dost peněz, tak jsem chtěla vědět, jestli do toho jít. Na recenzi se určitě podívám. Ještě jednou díky 😀
@dura175 Děkuji za odpověď, já právě šiji jen dětem a jako amatér pouze jednoduché kousky, tak jsem moc ráda za tvoji zkušenost 😀
Ještě jsem měla 2 plechy. Ty vydržely asi 2 roky, než se z nich sloupala vrchní vrstva.
@dark666lady Zkus projít bazary, jestli někdo neprodává značkový z druhé ruky, pak bych teprve šla do lidlového stroje.
Holky, děkuju za reakce. Plyne mi z toho, že někdo by měl sestavit seznam, co je od nich dobré... Věci do kuchyně tedy na heslo, ale pozitivní je např. zpráva o těch prostěradlech.
Ja jsem spokojena s vyrobky z Lidlu. Pravda, že od toho taky ale necekam nesmrtelnost a neznicitelnost... Tricka, teplaky, mikiny pro sebe a pro dite kupuji ve velkem. Jedine, co nevydrzi, jsou syte nebo zarive barvy, docela rychle se to opere. Ale jinak jsou to prijemne materialy a vydrzi. Rifle si kupuju jedine v Lidlu, zadne jine mi tak nesedi.. Kuchynske spotrebice moc nekupujeme. Mam doma uz nekolik let rucni a tycovy mixer. Neni to nic extra, ale slouzi svemu ucelu. Povleceni pro nas nic moc, mame radsi luxusnejsi znacky, ale prosteradla jsou uplne ok.
Jeste mam od nich velkou cestovni tasku a ta je super. Uz se mnou byla na spouste dovolenych, i letecky a je stale v dobrem stavu. Zipy funguji, nikde s nepare.
Tycovy mixer vydrzel 2 roky, prave mi odesel.
Já celou "kuchyň" mám z lidlu - sadu nadobí, hrnce, mixery, misky atd atd a super nestěžuji si vše funguje jak má uz skoro 2 roky . Oblečení taky odtama beru - zimni kalhoty i boty pro holku a super , ponožky, trička ... ted semtam brala věci na mimino .... já sem spokojená
Mám kastroulek, po několika měsících se začal olupovat vnitřní povrch. Pak máme ještě sadu nádobí pro dítě a hrneček se po 1.pádu na zem rozbil. S oblečením (ne boty) jsme spokojeni.