Holky, ktorá ho máte, potrebujem tip na tyčový vysavač. Chcem mamke kúpiť tyčový vysávač aby nemusela skladať ten svoj starý krám. Ale vôbec netuším, ktorý...
Ideálne keby bol ľahší, bez kábla, výkon zrovnatelný s klasickým vysávačom (aj keď tieto dve veci sa predpokladám vylučujú) keď za sebou vytre bude to bonus. A ak zvládne aj rohy a vysať a vytreť po stenu bude to pecka... Je to vôbec reálne? Už pár dní googlim, čučím na recenzie ale mudrejšia z toho nie som. Dík za každý odskúšaný tip
@kachna_b Ahoj já myslím, že nejvíc to splňuje tyčový vysavač Rowenta Air Force Flex 560 Aqua - nemám teda zkušenost vlastní, ale zrovna jsem ve fázi výběru. A z pročtení recenzí atp. jsem mu zatím velmi nakloněná - má navíc funkci mopu a přitom by měl být docela lehký. Jediné co, tak má vyšší cenu - okolo 10tisíc..
V dtestu je celkem pěkně rozebrali a shrnutí bylo, že aby vysavač opravdu něco vysál, tak je třeba investovat, kolem 15k. Jinak si to poradí jen s lehkými nečistotami. My jsme ho původně chtěli také, ale odradila mě životnost baterie a tahat za sebou šnůru, to už je lepší a levnější klasický.
My máme Dyson už několik let a naprostá spokojenost! Pořád saje výborně, neztratil výkon. Má několik náhradních hlavic, takže lze požívat opravdu na všechno.
@kachna_b taky mam dyson animal pro uz asi 15 let a jede denne porad stejne super dokonce jsem si poridila jeste druhy nahoru do patra.cena je vyssi, ale vydrzi roky a vysava vyborne. Tenkrat mi nekdo rekl, ze je to " mercedes" mezi vysavaci a po letech musím souhlasit. Dale mam dva roboticke S7 Symba a na ulehceni prace a setreni prachu taky dobry. Ty tycove mi vzdy z hodnoceni vysly hure v porovnani cenax vykon
Dík holky za rady. Ten Dyson vyzerá super. Nakoniec je ale aj tak asi kúpim klasiku 😅 Po zvážení všetkých pre a proti, sa obávam, že by jej tyčový proste nestačil. A kupovať modernú vychytávku 3v1 mi príde zbytočné keďže sa s ním všade nedostane a aj tak by musela douklízet ručne... Každopádne Dyson si nechávam v zálohe (pre seba, keď mi odíde moja mašina a decká budú už dosť veľké aby po nich všade nezostávali drobky)
@kachna_b 📌