Tyčový multifunkční mixér. Co na něj říkáte?

dianawonder
13. únor 2023

Ženy, prosím poraďte 🙏
V Dubnu budeme pomalu začínat s příkrmy a já potřebuju koupit mixér ale ne jen na dětské jídlo ale aby posloužil i do budoucna. Doma mám starou Etu po babičce která už to má za sebou 😅 Nejvíce se mi zamlouvá tento https://m.alza.cz/braun-mq9195xli-d6105646.htm?...
Ale ta cena je docela pálka... Máte ho některá? Stojí za to? Nebo můžete mi poradit třeba i podobný co zvládne stejné úkony jako ten z odkazu?
Hlavní kritéria:
⭕Mixování SYROVÉHO masa
⭕Drcení ledu
⭕Nástavec na hranolky, na jemné/hrubé nudličky
⭕Drcení ořechů/bylinek...
⭕Možnost mixovat i šťavnaté ovoce/zeleninu (viděla jsem i mixéry kde toto bylo zakázáno)
Prosím, nechci robota protože toho bych nevyužila 😉
Díky za tipy 🙏🙋🏼‍♀️🍀

1pomnenka
13. únor 2023

Mám obyčejný tyčák, tohle je robot s pohonem v tom tyčáku. Za ty peníze bude celý robot s pořádným výkonem. Nešla bych do toho, chvilku budeš mixovat, pak jídlo mačkat vidličkou nebo šťouchadlem na brambory.

dianawonder
autor
13. únor 2023

@1pomnenka
No, právě proto píšu že chci aby sloužil i do budoucna. To je myšleno tak že ho chci využívat i na běžné úkony kdy už v domácnosti jedí všichni běžné jídlo 😉 Nechci ho jen na dětské jídlo

xxx3d
14. únor 2023

ten vypadá skvěle!
asi si ho pořídím, i když jsem už mimo věk s dítětem, tak mi přijde skvělej, hlavně to mixování i fakt tvrdých věcí (je na to motorově vybavenej) a pak ten kostičkovač 🙂
no, díky za tip.

petulkadodo
14. únor 2023

@dianawonder Mám ten samý doma už roky a super. Malý, skladný. Používám ho často. Tyčák je stále ostrý. Používám na sekání a mletí ořevhů, na strouhání, tyčák na mixování polévek a omáček, je kovový, tak může i do horkých tekutin. Šlehací metlu pak na sníh apod. Mám ho asi 5 let a funguje spolehlivě.

1pomnenka
14. únor 2023

@dianawonder Tak to potom jo, když ho využiješ. Je drahý, protože čím vyšší výkon, tím je robot dražší.

konidana
14. únor 2023

@petulkadodo potrebovala bych to samy, ale ciste jen tycak. Bez těch vyfikundaci okolo, struhadla a nadoby nevyuziji....
Hlavne aby mel odolne prevody, zatim jedem v rezimu tycak za tisicovku a vydrzi nam max 2 roky pak bud schori motor nebo se spis omelou prevody🙄

petulkadodo
14. únor 2023

@konidana Nejmenší sada vyjde na 2600, je k tomu šlehač a nádoba s nožem na sekání což jsou zrovna věci, které se využijí docela často, aspoň u nás.

konidana
15. únor 2023

@petulkadodo super. Diky!