Ahoj, potřebuji zachránit. Prala jsem prádlo jako obvykle,ale po vyndaní jsem si všimla těchto skvrn. Nemáte někdo radu,jak odstranit? Nutně potřebuji tričko zachránit. Je to pracovní.
@valkyra7129 ja bohužel nic takového neperu a ani nebylo tričko něčím zničené před a toto se mi stalo
@ttte Občas mi tohle udělala aviváž. Jak se dostane na suchý prádlo, tak je konec. Protekla mi jednou na zavřený buben pračky a těmi dirkami na mikinu za 2tis. Myslela jsem, že omdlím když jsem jí pak vytáhla z pračky. Odstranit to nešlo ničím a to jsem na to koupila snad cokoliv co se dalo. Od tý doby aviváž nepoužívám.
Tak hlásím,že jsem to dokázala zachránit ať se to stalo jakkoliv. Hned ráno jsem běžela do dm a nakoupila všechno možné. Nejdřív hezky ručně kartáčem a pak prala s přípravkem a podařilo se a tričko je jako nové.
Mám chlapa automechanika a peru mu montérky od oleje. I když pračku po vyprání monterek projedu calgonitem octem a sodou uděla mi to i tak fleky na světlem oblečení. Nevím jak je vyčistit nepustí ani žlučovým mýdlem. Ráda se pod dotaz pripichnu.