Holky, mate doma nekdo od Tefalu ten fritovaci horkovzdusny hrnec kde se pouziva jen 1 lzice oleje???
Prijde mi to pri dnesnich cenach oleje usporne a taky zdrave. Manzel ma ale obavu, ze chut bude jina (horsi).
Zvazuji koupi tohoto typu - viz foto.
Dekuji moc za pripadne gurmanske, ale i ekonomicke zkusenosti.
Mám a používám jen na hranolky... Takže za mě zbytečný krám 🙈 ale hranolky jsou z toho nejlepší... Každopádně, jestli jste zvyklí na běžnou chuť smaženého, tak to se tomu ani trochu neblíží, spíš jako bys vařila v horkovzdušné troubě
@kachna001 diky za zkusenost. Hranolky vzdy delam z brambor a tam je toho tuku hodně i kdyz je tak často nedelame. Pestujeme ale vlastní zeleninu a pres leto ji nekolikrat tydne restuji na panvi pro manzela, ktery ji miluje, ale uz me to nebavi stat u panve 20-30 minut tak si od toho hrnce slibuji velkou pomoc.
@duvera pro dva dospeli nebo 1 dospeli a dve deti, pokud to ma byt pro nas vsechny musim na dvakrat nebo k tomu pridat jeste nejake namky, jako priloha ty brambory staci pro nas vsechny, ale jsou fakt zravy, takze kolikrat musim pridelavat, coz ale u syrovych trva 30 az 45 min nez jsou uplne krasne upeceny takze to neni rychlovka jako klasicky fritak, ale preddelany kupovany jsou zase driv cca 15 min
Mame doma, miluju z nej brambory a zeleninu, deti uz ani jinak pecene brambory nechteji a kolikrat je to vecere, s talirem cerstve zeleniny a nejakym dipem a je to bomba, nebo jako priloha ke spizum, maso jsem v tom nikdy nedelala, tak neporadim, mrazene zampiony a kvetak se mi v tom slouply z obalu musi se jich tam dat jen jedna vrstva a vyndat vnitrni otocnou lzici a jsou taky skvele (ale kvetak chutna opravdu jinak nez smazeny z panve, ale vubec bych to necharakterizovala jako ze je nedobry, jen troch jiny)