Ahoj, odešla mi sušička. Vybrala jsem si novou LG se samocisticim kondenzátorem. Bohužel je trochu dražší. Tak mi partner nevrhl abych si za ty peníze koupila kombinaci i s pračkou. Ale nevím, váhám. Pračka mi funguje dobře, mám ji 6 let, tak snad ještě bude chvíli makat 🙂.
Máte někdo kombinaci? Je to dobré? Nebo myslíte že každé zvlášť je lepší?
Děkuji 🙂
Každou zvlášt. Pokazí se jedno a nebude mít ani pračku, ani sušičku. Jinak kombinovaná pračka má většinou jiný objem pro praní a jiný pro sušení (menší), takže se pak stejně musí mokré prádlo odebrat.
Rozhodně zvlášť, pokud to jde. Určitě víš, jaký bordel vybereš ze sušičky po pár cyklech. A pak v tom prát...?
@novamamina
Urcite samostatne.Muzes susit a zaroven prat dalsi varku.
Navic kapacita suseni je mensi takze kdyz naplnis 8kg pracku a pak to chces susit tak to bude trvat bud strasne dlouho nebo se to nevysusi poradne.
@novamamina Kombinovane nedelaji ani jednu cinnost poradne. Urcite samostatne.
@novamamina Slyšela jsem, že kombinace bude vždycky kompromis a dává mi to smysl, máme pár let Boschku pračku a teď dva měsíce sušičku Beko, je fajn, že jedna pere a druhá rovnou suší a můžu takto jet postupně. Kamarádka řešila ale malý prostor v bytě, tak mají kombinaci.
Určitě každou zvlášť. My jsme třeba řešili dlouho prostorove problémy v panelakovem pidi bytu. Chtěla jsem hodně moc tu kombinovanou kvůli místu. Hodně jsem to řešila, studovala, konzultovala. A určitě kombinace by byla otravna. Nakonec jsme to vyřešili tak ze je susicka na pracce.
Každou zvlášť. Můžeš sušit a prát novou várku. Když to máš dohromady a rozbije se jedno, tak nemáš ani druhý.
@novamamina lepší zvlášť mám od Vánoc Beko a super
Souhlas s ostatnima 🙂Co muzu jeste doporucit ze skusenosti.... Jak tu bylo psane.. Vetsinou susicka pojme min nez pracka, trva to pak dlouho nebo nevysusi poradne.... Ja schvalne poridila susicku o kilo vetsi nez je pracka.... Po porovnani se segrou bych rekla, ze to pomohlo 😃
Jestli mas na to misto, tak je lepší zvlast. Ale my máme pidi koupelnu a susicku kombinovanou s prackou a jsme spokojeni. Musi se do toho ale investovat, kram za deset tisic bude stát za prd.. Muzes si navolit prani a rovnou suseni a nemusis k tomu chodit to prendavat 😉
Holky díky. Myslím že je to jasný 🙂
Mě se líbí ten názor, když se ti rozbije máš aspoň to druhé. Už vidím na co by mě byla sama sušička. Mám dohromady už pár let a jsem spokojená. Nemáme místo, máme malý byt. A jsem spokojená hlavně s tím že zapnu, jdu do práce a když se vrátím je i usušeno i vypráno aniž by to musel někdo přehazovat sem tam 👍 pokud by jste brali dohromady tak na co nejvíc kilo doporučuji 👍
@danvitka když budeš mít aspoň sušičku, můžeš prat na valše 😀. Ne, chápu 🙂. Díky za názor. Už mám doma novou sušičku
@novamamina Samostatne. Muzete prat i susit zaroven, a kdyz se neco rozbije, neprijdete o oboji naraz. Tchyne ma kombinaci a vecne neco nejde.