Sušička. S jakou jste spokojeni?

pexi
28. pro 2019

Ahoj, právě vybíráme sušičku. Absolutně se v nich nedokážu zorientovat. S jakou jste spokojení? Vyplatí se investovat do té s tepelný čerpadlem? Hledám nějakou, která je spolehlivá a neničí prádlo. Budeme ji mít v koupelně na pračce, takže hlučnost asi nebude problém...

zdravuska1989
28. pro 2019

Ahoj, co se týče sušičky tak jsme teď koupili Beko EDS7512CSGX, to ničení prádla je většinou chyba nastavení programu, pokud susis jak máš tak by se nemělo ani srazit.... Tahle pro nás i měla +že má odvod do odpadu, takže člověk neřeší další věc navíc pokud tu možnost má... Co se týče čerpadla tak máme s tím tepelným a je to hlavně o úspoře energie, takže určitě vzít s tím, sice cena je krapet vyšší ale v dlouhodobějším horizontu vyděláte 😉

magareth
28. pro 2019

@pexi Ahoj, máme bosh. A je super. Voda teče do šuplíku. Peru 7-8 praček týdně, tak jsem za ní ráda

pexi
autor
28. pro 2019

@zdravuska1989 díky za odpověď. Na ty odpady se ještě musím podívat, jak to máme. Před námi tam už sušička byla, ale vůbec nevím jak byla připojená.

pexi
autor
28. pro 2019

@magareth díky za odpověď. Voda teče do šuplíku, to znamená, že je kondenzační? Jsme opravdu nováček, ale už se na ni moc těším. Prádlo v zimě nechce schnout a sušíme ho tak snad všude...

zdravuska1989
29. pro 2019

@pexi to na to nemá vliv jak je řešen odtok, buď do odpadu nebo do šuplíku jak píše magareth.... Tady se podívej na odkaz, máš tam popsané vše 🙂 https://www.recenzer.cz/susicky-pradla/jak-vybr...

zdravuska1989
29. pro 2019

@pexi a pokud tomu neporozumis ani tak která je pro tebe nejvhodnější tak buď nějaký známý a nebo pokud máš možnost síť prodejen planeo Elektro, koupili jsme tam skoro vše od ledničky az po žehličku, vždy poradi podle našich požadavků a nenabízí automat to nejdražší aby vydělali 😉

erikamaj
29. pro 2019

já jsem slyšela, že značka LORD je prý velmi kvalitní a dobrá.

pexi
autor
9. led 2020

@zdravuska1989 moc diky za stránky, už se orientuji více. Chystám se od obchodu, ale po některých zkušenostech chodím raději již seznámená s tím, co a jak ...