Hezký večer,
dnes nám dovezli sušičku, konkrétně tuhle.
https://www.mall.cz/kondenzacni-susicky/beko-ed...
Dostala jsem k ní kapsli, ale ani za nic nemůžu přijít na to, kam se dává. Píší tam pod textilní filtr, do takových zarážek, ale když ji tam vsunu, tak už tam nedám filtr.
Máte prosím někdo zkušenost?
Děkuji Martina
@zdravuska1989 My to máme asi trošku jinak, posílám foto :D Ale včera na to došel manžel taky, snad správně 🤷🏻♀️
@zdravuska1989 A asi to tak je správně, protože když vytáhnu oba dva ty filtry, co jsou bubnu, tak dole to je vidět 😀 Ale moje nervy teda 😀 moc děkukji!
Ano to je přesně ono 😁 tsk super 👏👏👏
@sedlarka to je vůně, byla součástí při koupi a je to přímo na tuto značku teda, nevím jestli to dělají i jiné.... Mělo by to vydržet cca měsíc, a můžu říct že Teda paráda
Prosím mám tu samou od včera,kapsli jsem dala správně tou ne-voňavou stranou,s tím,že podle návodu mám otočit na vůni před sušením.Dnes jsem to chtěla udělat,otevřela a vytekla voda 😱stalo se vám to taky?nebo jsem něco pokazila🤦♀️děkuji..ještě dodám mám k tomu i pračku,jsou napojené na jeden odpad
Ahoj, nebýt mého muže tak jsem nevěděla taky 😂 tady je popisek mého muže tak snad ti to pomůže : vytáhni oba filtry, Vprostred úplně dole je takovej malej čtvereček, Ten zmacknes pořádně až se otevřou vlevo dvířka, Jak se to otevře tak jsou tam tři červený páčky ty musí preklopit a vytáhnout kryt, V něm jsou drážky a do těch se zasouva zásobník na vonku..... Já vím je to složitý 😂