Sušák na prádlo. S jakým máte nejlepší zkušenost?

sebinka123
13. čer 2022

Tady se ví většinou vše, tak si jdu pro radu. Chci si koupit nový sušák na prádlo. Venkovní, samostatně stojící, skládací. S jakým prosím máte nejlepší zkušenosti? Měla jsem nějaký obyc, nohy po složení do x, přišel mi docela nestabilní a při každém větru prádlo i se susakem na zemi. Nakonec se začaly ty dráty, nebo jak to nazvat, trhat.
Předem moc děkuji za doporučení.

tasimia
14. čer 2022

@sebinka123 koupila jsem obyc v Kauflandu, za pár kaček a už pet let drží ;).

sanyy22
14. čer 2022

@tasimia taky tak 😉

jjasmina
14. čer 2022

@sebinka123 já mám pomalu 10nlet z jysku a drží 😃

justslava
14. čer 2022
Uživatel justslava je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od justslava.

Já mám od Leifheitu a jsem spokojená, je dost stabilní a oceňuju i držák na ponožky🙂

mimi1004
14. čer 2022

@sebinka123 Mám tyhle dva z Hornbachu zn. Gimi a stabilní jsou dost. Šňůry jsou silnější, rozhodně neprasknou. Proti těm obyčejným sušákům je to jak nebe a dudy.

barumrallyebum
14. čer 2022

Leifheit. Je odolny povetrnostnim podminkam. Ty levne susaky jsou na doma, tzn kde je sucho.

jannym
14. čer 2022

Manzel mi koupil od viledy, roztahovaci, takze v uplne roztazeny je pres celou delu chodby, mame ho od vanoc a musim rict, ze me fakt mile prekvapil

sebinka123
autor
14. čer 2022

Ty obyc sušáky jsem právě měla. Po chvilce se mi začnou trhat ty šňůry nebo v těch svarech to rezne a ničí to oblečení. A bydlíme na kopci, kde dost fouká, tak hledám i něco opravdu stabilního.
Děkuji za rady.
Takže ten sušák s nohami rovně je stabilnější než ten, co to má do kříže?
Právě přemýšlím hodně nad leifheit a viledou. Který vám přijde lepší, viz moje požadavky? Děkuji

mishka87
14. čer 2022

@sebinka123 mám vysoký sušák od Leifheit. Vejdou se na něj až 2 pračky a je stabilní i venku. Povlečení nemusím překládat, aby se mi tam vešlo.

antoinet
14. čer 2022

Mám ten úplně nejdelší od Viledy a nechápu, jak jsem bez něj mohla žít 😀 Je stabilní, obří (mám pračku na 10 kg prádla a i tak ho prádlo nezaplní) a hlavně se na něj vejde povlečení.

felixfelicis
14. čer 2022

Mam roztahovaci od Viledy a super. Srovnani s obyc susakem nebe a dudy.

marta88
14. čer 2022

Mám nově Leifheit se stříškou. Je super. Bytelný a velký. Skládací a hlavně ta stříška 😊 Jsem s ním moc spokojená