Ahoj🙂
Týden už plaším,že mám doma štěnice . Cely byt jsem prohledala ale vím, že ty sviňky se ukázat nějakou dobu nemusí . Každý den obrátím cely pokojíček zatím nic. Jde o to, ze syn měl před týdnem tři štípance vedle sebe. Jasný co mě první napadlo mám doma tuhle havěť. Týden už nespím jen kontroluji děti,zdi, postel …..jsem už psychicky vyčerpaná😥😥Všichni mě uklidňují, že to je komár a nebo muchničky. Samozřejmě moje hlava má nastaveno, že mám štěnice a nikdo mi to nevymluví. Tak i přesto se tady možná chci trochu uklidnit jestli i tohle udělá jiný hmyz než štěnice. Omlouvám se za román ale potřebuji se vykecat .
Existuji pry nejake pasti, ktere se daji nalicit v byte (podpostel) a tak overit, zda vas potvurky navstevuji…ale zatim jsem je nikdy nemusela pouzit jen jsem o nich cetla
@nikusa10 https://bugguide.net/node/view/1726489 mne pokousalo tohle... a ano, kousou I nasi🙂
@atraps syna to neboli ani už nesvědí. Jen ten první den ale to říkal, že to bylo jako u komára .A pak už to neměl ani natekly nic. Jen strupy jak si to drbal. Jen jsem si všimla, že v tom měl tečky krvavé. Ale co Vám budu povídat za ten týden jsem tak zrala si dojít někam pro léky zabalit se aniž pryč
@nikusa10 ostatni clenove rodiny - mate to same? u nas sem to mela jen ja. a to sem spala s dcerou v jeji pokoji. snad 2 tydny zpatky sem to mela podobne. nakonec to byl pavouk.... ale vim jak se citis....