Spotřebiče a wifi. Na jaký spotřebič ji máte připojenou?

20. zář 2022

Zdravím všechny. Máte někdo připojené domácí spotřebiče připojené na WiFi? U kterých ho opravdu využíváte? Nějak si to nedovedu představit...

emillyhk
20. zář 2022

Přes wifi ovládáme vytápění. Mohla bych teoreticky ovládat i pračku, sušičku a myčku, ale zatím jsem to nevyužila, taky si to nějak neumím představit 😄

jana7ka
20. zář 2022

Kotel a vysavač

kafr
20. zář 2022

Osvětlení - super, když se vracíme za tmy, rozsvítíme si funkcí "příjezd domů" a svítí se okolo domu, v chodbě a obýváku 👍Já musím klikat, ale manžel jen řekne do mobilu "hej gugl..." 😂

makovice88
20. zář 2022

Thermomix 😀

petramana
20. zář 2022

roboticky vysavac

ivivi
20. zář 2022

my mame jen lednicku a cisticku vzduchu. U lednicky to je celkem usmevne😁ale u cisticky je to super.

tasimia
20. zář 2022

Mam pračku a sušičku ;)

tasimia
20. zář 2022

Jo a televizí :D. Furt se ztrácí ovladač. Máme vse LG, a má super apku.

emillyhk
20. zář 2022

@tasimia Na televizi jsem zapomněla 😄
Taky máme LG pračku a sušičku - můžu se zeptat, jak to vypadá v praxi? To jako třeba večer naložíš pračku a ráno potom zapneš přes appku?

dashyyy
21. zář 2022

Mám vysavač a pračku a používám u obojího.. třeba vysavač vysává, když jsem v práci, tak vidím, jak na tom je, nebo ho můžu někam poslat a u pračky si můžu ručně navolit nebo poskládat programy, které jinak na hlavním panelu nejsou 🙂

tasimia
21. zář 2022

@emillyhk nee. Nebo to jsem ještě nepřišla jak na to, teoreticky by to mělo jít. Ale spíše si tam volím programy, které na té pračce nejsou. Je tam připomínka čištění bubnu, spotřeba vody třeba za týden, měsíc a takové.

marimanta
21. zář 2022

Myčku, obešla bych se, ale když to má, využívám na odložený start. Čudlíkem to odložím jen o celé hodiny, přes aplikaci to jde na minutu, což je fajn na noční proud.

autor
21. zář 2022

Díky všem za odpovědi. Já nepoužívám aktuálně nic, ale postupně zařazujeme domácnost, tak tahle otázka padá často.