Zdravím všechny. Máte někdo připojené domácí spotřebiče připojené na WiFi? U kterých ho opravdu využíváte? Nějak si to nedovedu představit...
Kotel a vysavač
Osvětlení - super, když se vracíme za tmy, rozsvítíme si funkcí "příjezd domů" a svítí se okolo domu, v chodbě a obýváku 👍Já musím klikat, ale manžel jen řekne do mobilu "hej gugl..." 😂
Thermomix 😀
roboticky vysavac
my mame jen lednicku a cisticku vzduchu. U lednicky to je celkem usmevne😁ale u cisticky je to super.
Mam pračku a sušičku ;)
Jo a televizí :D. Furt se ztrácí ovladač. Máme vse LG, a má super apku.
Mám vysavač a pračku a používám u obojího.. třeba vysavač vysává, když jsem v práci, tak vidím, jak na tom je, nebo ho můžu někam poslat a u pračky si můžu ručně navolit nebo poskládat programy, které jinak na hlavním panelu nejsou 🙂
Myčku, obešla bych se, ale když to má, využívám na odložený start. Čudlíkem to odložím jen o celé hodiny, přes aplikaci to jde na minutu, což je fajn na noční proud.
Díky všem za odpovědi. Já nepoužívám aktuálně nic, ale postupně zařazujeme domácnost, tak tahle otázka padá často.
Přes wifi ovládáme vytápění. Mohla bych teoreticky ovládat i pračku, sušičku a myčku, ale zatím jsem to nevyužila, taky si to nějak neumím představit 😄