Spotřebiče a osvětlení. S jakým výrobcem máte dobré zkušenosti?

helinkaaa
7. pro 2021

Maminky prosím o rady.
Budu vybírat spotřebiče do nové kuchyně. Uvažuji o AEG, Whirlpool a Gorenje. Máte zkušenosti, které doporučíte? Nebo od jiného výrobce?

A potom nějaké tipy na osvětlení. Vesměs budou všude bodovky ale do pokojů chci nějaká klasická kulatá stropní. Ne závěsná na kterých se drží prach. Dáte mi tipy?

Děkuji 👍

sigyn
7. pro 2021

Doporučuji dát dotaz na forum modrastrecha, kde se tohle řeší docela často. Jinak obecně se doporučuje myčka Bosch a varná deska od Electroluxu. Whilrpool myčku měly rodiče a věčně nějaké problémy. Gorenje máme pračku zatím 5 let, ale myslím si, že její čas se už blíží. Určitě nedoporučuji cokoliv od Mory, to nám snad vše odešlo do 3 let. Jinak za nás spokojenost s Boschem a Samsungem.

helinkaaa
autor
7. pro 2021

@sigyn moc děkuji za odpověď 👍

fouskovi
7. pro 2021

@helinkaaa my máme tyhle a jsou super jsou to led a svítí hodně

kamino
7. pro 2021

Měla jsem ledničku a myčku Whirlpool, lednička odešla dva měsíce po pětileté prodloužené záruce, myčka během 5 let 4x servis, ted chvíli funguje, ale už bych si jí nekoupila.. Ledničku mám ted 3 roky LG, koupila jsem si i LG pračku a spokojenost.

helinkaaa
autor
7. pro 2021

@fouskovi kde se dají prosím sehnat nebo přečíst nějaké informace? Děkuji

fouskovi
7. pro 2021

@helinkaaa mají různé velikosti a můžu říct že svítí dost

fouskovi
7. pro 2021

@helinkaaa a v koupelně máme stejnou značku jen ne zapuštěný

ada22
7. pro 2021

Spotrebice doporučuji Aeg nebo Electrolux. Pracku máme Samsung a spokojenost. Co nedoporučuji je Candy. Máme od nich troubu a je v rozkladu.

novamamina
7. pro 2021

Za mě určitě ne whirlpool. Mela jsem myčku a hrozný, sušičku a taky děs. Doporučuji Beko. Pračku mám už sedm let a super. Moje mamka dokonce 10 let a taky bez poruchy. Teď jsem si od nich pořídila myčku. A paráda. Tichoucka, vše funguje jak má.

katule1990
8. pro 2021

@helinkaaa Já mám ráda Gorenje, máme od nich lednici, digestoř a troubu a se vším jsem spokojená, jen trouba peče asi trochu pomaleji než je v receptech. Ostatní spotřebiče (myčka, varná deska, mikrovlnka) máme Bosch a taky spokojenost 🙂.

levandule_k
8. pro 2021

Maximální spokojenost se světly Dalen, dá se měnit barva, intenzita jasu. Noční režim. https://www.kvalitni-svitidla.cz/svitidlo/dalen...
Myčku, indukci a troubu mám AEG, nechtěla jsem úplně přeplácet za Siemens a Bosh, ale chtěla jsem něco kvalitnějšího. U myčky je fajn, když má 3. patro nahoře na příbory.