Seřizování oken. Je nutné je předtím umýt?

adel888
27. lis 2024

Zdravím holky,
chci se zeptat, mají nám přijít seřizovat okna, ale bylo toho teď moc a nestihla jsem je umýt, řešily jste to predtim? Nebo je jim to jedno? :D A popřípadě jak to prosím funguje, oni ty okna celé otevírají? Má totiž zrovna pršet. A ještě poslední věc, máme to v paneláku, domlouval to domovnik a zajimalo by mě, máme v ložnici novou, drahou postel s vysokým celem a je dost betelná, je hned u okna a tudíž nechci, aby mi tam chodili, je možné jim říct, ze proste ten pokoj nechci nechat seridit? Vím, že je to asi blbé, ale oni by se tam neměli jak dostat a vidina, ze mi lozí po posteli mě děsí :D děkuji.

babka
27. lis 2024

cistotu oken vazne resit nebudou. Tez jsem nechavala serizovat okna a dvere na terasu a vazne jsem je pred tim nemyla. A kdyz jim reknes, ze nektera okna resit nechces, jim to bdue jedno 🙂

1pomnenka
27. lis 2024

Nemusíš je pouštět do ložnice, budou to tvoje tepelné ztráty, ty budeš platit za teplo, až ti bude do ložnice táhnout. Já bych postel odtáhla, aby se mohli k oknu dostat.

zuzkasim
27. lis 2024

Na postel jde dát starší přehoz, deka... My máme mrňavou ložnici, postel není kam odtáhnout, ale když je potřeba, dám na ni starou deku. Mít seřízena okna mi přijde dost důležité.

patypresdevaty
28. lis 2024

Tvoje problémy bych chtěla mít 😅