Ahoj
Mám dotaz….
Bydlím v paneláku a už rok a půl tu máme rusa domacího.
Je to městský byt, takže neustále voláme na město. 3 krát jsme měli nějaké pastičky( dali na zem nějaké gelíky )
Ale bohužel to nepomohlo a je to tu furt. Než to město začalo řešit trvalo to půl roku. Tím pádem opravdu měli šanci se pěkně zabydlet. Volala jsem si sama na deratizaci ale bylo mi řečeno, že když si nechám ošetřit jako jediná byt tak to stejně není řešení. Problém je v celém paneláku,
od sklepů až po 8. patro . Nemáte někdo nějaké zkušenosti ? Jak se to zbavit ? Přijde mi, ze ty pastičky co nám dali nejsou úplně účiné😢. A stěhovat se taky nemá smysl, protože mám strach, že si nějaké vezmu sebou.
Mají pravdu deratizovat celý barák.Jinak k vám polezou od sousedů. Nám to teď zavlekli do ulice ( nikdy to tu nebylo a teď jeden barák za druhým - naštěstí nám deratizaci hradí ten odkud to jde) řešíme to od Září - deratizátor k nám chodí co 14 dní. Je to běh na dlouhou trať.
My měli kdysi faraony mravence. Bylo to strašné, pořád všude plno. Nakonec se deratizovala celá větev tepelných rozvodů pod zemí a všechny paneláky na ní. Od té doby je klid. Takže u vás by chtělo protlačit něco podobného.
@janik01 snažíme se, ale ono ke těžký tohle domluvit. Město se k tomu moc nepostavilo zatím !
určitě DDD služba a určitě celý barák, táta na to má firmu a fakt není sranda se toho zbavit ☹
A to jich je tak moc, že je třeba to řešit deratizací?
@klarinka3004 ano kolikrát v noci když jdu na záchod tak je zabíjim. Bohužel jsou vidět i přes den
@nel_ias a čím by se to mělo ošetřit ? Když nepomáhají ani gely od deratizátora ? Je tu 8 pater a na každém jsou 4 byty plus sklepy a společne prostory. Opravdu nepotřebuji žít doma s takovou havěti už jen co dokazi přenést za nemoce
kolik jich tam mate? v noci je vidite?