Dobrý den, jdu si pro radu. Potřebovala bych ruční vysavač, ale nevím, zda existuje nějaký výkonný. Proto prosím o Vaše zkušenosti. Máme totiž schody s nalepenymi koberci a nenapadá mě jiný způsob, jak je dobře a snadno uklidit.
Děkuji moc.
@amazonkajanik ano, pro upřesnění. Mám představu o malém vysavači do ruky, lehkém. Bezsáčkovém.
@radkovy když něco hledám, jedu přes Heureku,zadám parametry a pak koukám na recenze. Ale nedržím se ceny. To pak dohledávám přes google. Už se mi totiž stalo, že mi Heureka našla něco podstatně dráž,než mi vyskočilo na googlu
Já doporucuji od vorwerku. Nejlepší jaký jsem kdy měla. Bezsackovy, opravdu výkonný a na jedno nabití nám vydržel 45min a to výrobce udává max 20 min.
@amazonkajanik díky za tip
@martinato1989 podívám se. Děkuji
@martinato1989 myslíte tento? https://kobold.vorwerk.cz/vysavac/rucni-akumula...
@radkovy ano, je to přesně ten.
@martinato1989 takže zvládne i koberec?
@radkovy určitě jo, on má opravdu tah. Vždycky jsme měla ruční vysavace co byly jen hlučný a nic nevysaly. Tenhle je fakt skvelej, vysavame s nim i auto.
@radkovy mužů vám ho třeba natočit, jestli chcete
Taky doporučuji vorwerk, je opravdu výkonný.
@martinato1989 budu ráda. A jaká je prosím údržba?
@radkovy Zkusím vám video poslat soukrome, tady to nejde. V podstatě bez údržby, jen otevřít a vysypat.
@martinato1989 tak to by bylo super. A životnost, případně možnost výměny baterie nevíte?
@radkovy to zatím nevím, mamka moje ho má skoro rok a pořad šlape skvele, já ho mám jen par měsíců. Jinak u nás ho má v rodině už snad každý 😂 mamka před 16 lety koupila první vorwerk ale klasicky vysavač. Taky naprosto bezproblémový jen už chtěla nový model a ten měl v sadě i tenhle ruční. Všichni jsme se do nej zamilovali 😂 jinak jsem vám psala sz ☺️
@martinato1989 moc děkuji za zkušenost
@radkovy tak to nemá.
@radkovy s tom zkušenost nemám.... jestli mužů doporucit, klidně poptejte vorwerk, pošlou vám paní...ona vám teda představí klasicky vysavač ale podle mě když si řeknete ukáže vám i tenhle. Přímo u vás doma. Z vlastní zkušenosti vím, ze vám nic nutit nebudou, předvedou a odcházejí. Žádné znamení nic a vy to aspoň vidíte živě.
@martinato1989 dobře, děkuji. Z toho jsem právě měla obavy, že budou přemlouvat, nabízet a nutit...
@radkovy já to taky nemám rada, ale u nich se nám to nikdy nestalo. Naopak to bylo vždy mile setkání.
@radkovy výkonných vysavačů je hafo , záleží spíš na konkrétní specifikaci - váha, aku, cena...
Já mám od Roventy,nedám na něj dopustit,i když kolečka vzala za své díky prahům, ale psí chlupy bere dobře. Chtěla jsem hlavně bezsáčkový. I po 10letech se do něj dá sehnat nový filtr. Až odejde do věcných lovišť,budu znovu brát od stejného výrobce. Koupila jsem ho v akci za 1600,- plus dárek,kobercový nástavec