Robotický vysavač. Zkušenosti?

dascha9
11. dub 2020

Máte prosím někdo robotický vysavač a mop 2v1
Symbo xBot 5 PRO WiFi. Jste s ním spokojené? Budu ráda i za tip který vysavač máte doma a nedáte na něj dopustit. 🙂 Jen potřebuji aby mi vlezl pod nábytek vysoký 10cm. Mop není podmínkou.

marta_kovar
11. dub 2020

Máme přesně ten o kterém píšeš a už by jsem bez něho nechtěla žít. Perfektně vysává. To vytírání je na nic. Ale občas to taky stačí. 😊

petramana
11. dub 2020

Dost si tu holky chvalily nejaky od Xiaomi...

dascha9
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
dascha9
autor
11. dub 2020

@petramana ten jsem chtěla původně. Byl můj favorit, ale pak jsem zjistila, že je právě celkem vysoký a bude mít problém se dostat pod nábytek.

dascha9
autor
11. dub 2020

@marta_kovar Děkuji, já od toho vytírání stejně moc nečekám. Tohle bude můj první robotický vysavač a tento není tak vysoký a je teď za dobré peníze. Můj právě robotický vysavač vůbec nechce kupovat, že je to blbost a že se nehodí k nám do bytu. Máme 2cm práh v ložnici, v koupelně a na záchodě, ale tak tam ho přenesu. 🙂 No a pár kabelu, ty budu muset ještě nějak pořešit. Chci koupit nějaký dobrý, abych pak nemusela pořád poslouchat já ti to říkal.😀

miba10
11. dub 2020

@dascha9 máme Samsung také s vytiranim. Za nás super.

dascha9
autor
11. dub 2020

@miba10 a může se zeptat jaký model

dascha9
autor
12. dub 2020

@miba10 děkuji moc, vypadá dobře, ale vadí mi tam, že má malou nádobu na odpad.

miba10
12. dub 2020

@dascha9 ono zdání klame. Máme dům cca přes 200m2 a zvládá to v pohodě

lobella
12. dub 2020

Koupila jsem rodicum symbo vacuum 7S a vratili ho, prejel prah vysoky 2,3cm, skvele fungoval, navigace uzasna, krasne systematicky, za me super

petramana
12. dub 2020

@lobella a proc ho tedy vratili?

lobella
12. dub 2020

@petramana vadilo jim, ze mu musi davat veci stranou, aby pod nimi vysal (kvetinace, vaha), ze kdyz uz to zvednout, muzou si i vysat a mamka je cely den doma a nebavilo ji ho poslouchat, jak jezdi 2 hodiny po baraku, lezlo ji to na nervy🙄

petramana
12. dub 2020

@lobella jo tááák 😊

dascha9
autor
13. dub 2020

@lobella Bohužel vysoký☹. Chtěla jsem si i připlatit za nějaký pořádný s laserovou navigací, ale tady tyto vysavače dělají už vysoké, takže se mi nedostane pod nábytek vysoký 10cm nad zemí.☹

ragdolllegend
16. dub 2020

Mame Roombu, ale uz nikdy robovysavac vic. Vecne se to nekde ztrati, potrebuje to zachranovat, nejcasteji pod nizkou posteli apod. Je s tim vic prace nez uzitku. Mozna do velkych apartmanu bez nabytku, ale v normální domácnosti to vecne do neceho boura:/

dascha9
autor
16. dub 2020

@ragdolllegend no tak já si ho už pořídila. Včera mi došel a myslím, že litovat určitě nebudu😁.

fyii
25. dub 2020

@dascha9 no a ktery jsi teda poridila? ja mam Robzone a ted hledam druhy do patra. stejny nechci zatim vede xiaomi, ale porad vaham ktery s5, s5max,s6🤔

dascha9
autor
25. dub 2020

@fyii pořídila jsem si Symbo xBot 5 PRO WiFi, protože měl celkem dobré recenze a hlavně měří jen 8cm a plus ještě bylo, že jsem ho koupila v akci za 6000kč 🙂. Jinak bych šla určitě do Xiaomi s5, ten je fakt hodně vychvalovaný, ale bohužel by se mi nevešel pod nábytek. Jinak jsem ale s vysavačem velice spokojená, účel na který ho mám plní, jede každý den a já jsem z něho zatím úplně nadšená. Je to ale můj první vysavač, takže ho nemůžu s ničím porovnat.

leymea
25. dub 2020

@ragdolllegend meli jsme od Robzone a nemel problem do neceho narazit (a ze to byly poradny rany). Ted mame od Xiaomi a nestane se, ze by do neceho naboural. Opravdu. Je uplne uzasnej oproti tomu prvnimu. Takze zalezi jakej robot se poridi.

fyii
25. dub 2020

@leymea hele mam Robzone a urcite zalezi jak ho nastavi. kdyz se nejak pochroumalo kolecko aprisel ze servisu tak narazel hodne, tak sel zpatky a nenarazi vubec. co s tim udelali nevim, ale ocividne to ovlivnit jde. jinak vysava super, mopovani horsi, ale jo jde to. Jenze dva stejný nechci a ted jaky vybrat. Xiaomi mam v merku, ale neznam nikoho, kdo ho ma aby rekl uprimny reference..

leymea
26. dub 2020

@fyii ono asi bude zalezet i na modelu. Robzone jsem dostala pred 6-7 lety, uz nevim co to bylo primo za model. On si jezdil jak se mu chtelo. Proste chaoticky a do te doby nez se vybil. Xiaomi v tom ma paradni system. Nevynecha jedine mistecko a kdyz udela komplet byt tak jede na nabijecku. Da se ovladat aplikaci. Muzes ho na dalku pustit, vypnout, nastavit aby vysal jen nejakou cast,v aplikaci vidis opotrebeni ruznych casti, ktere Ti i hlasi. Hlasi plny kos atd. Proste za sebe muzu rict, ze 100x lepsi nez Robzone. Jezdi opravdu kazdy den cca 40 minut. 🙂

fyii
26. dub 2020

@leymea a jaky mas model?

leymea
26. dub 2020

@fyii xiaomi mi robot vacuum 😉