Krásný večer,
zajímají mě vaše názory na parfém puella do pračky. Ničí, neničí.? Někdo říká ano, někdo ne. Takže? 🤣
Plus mě zajímají vůně, které jsou za vás top. Mám zkušenost s modrou a nyní červenou a dál se nemůžu rozhodnout. Vždycky mi to po pár pranich přestane vonět, takže bych ráda zkusila novou a střídala
Ano používala jsem a pouzivam při praní. Milujeme modrou a zelenou. Prádlo voní straaaaašně dlouho ✌️
Ničí.. mamce to rozezralo kaslik, ale je fakt, ze má pračku starou x let ;).
Pocti si recenze na fb. A bacha moje mala se po puelle šíleně osypala a to jsem měla vzorečky.
Za mě ne - taky se nám osypaly děti. Už bych to nekoupila.
Za naši rodinu ne!!
Též nám rozleptala nádržku na prášek a aviváž a i guma před bubnem je mírně " jetá".
A to máme relativně novou pračku.
Devítiletého syna po ní bolí hlava a manžel jí po těchto zkušenostech nechce doma ani vidět.
Zkusila jsem, dala jsem ani ne třetinu dávky a všechny nás z toho smradu bolela hlava. Musela jsem to x krát přeprat, než jsem to z prádla dostala.
Za mě ano. Hlavně teda zelená, úžasná vůně. Dávám do nádržky na aviváž, cca 2 lžičky jen. Dětem nevadí, nemáme žádné vyrážky, ani nic podobného 🙂 je fakt, že vůně je intenzivní - u věšení prádla musím větrat víc, než běžně 😅 ale taky, přijde mi, že jdou s kvalitou dolů. Na začátku jsem z ní byla úplně unesená. Teď už ani tak ne. Nepřijde mi ta vůně až tak výrazná.
Děkuji všem za názory, zkusím ještě koupit zelenou a uvidíme, jestli mě uhrane nebo ne, plus zintenzivním tedy čištění pračky, abych předešla škodám. Jednou jsem zůstala snad měsíc bez pračky a to jsem byla ještě bezdětná na střední. S dítětem si to nedovedu představit 😬😆
@marselina a vydrží ta vůně stejně dlouho intenzivní, jako když prádlo v ní vyperu v pračce?
Určitě vydrží, ale pokud ji dáš moc tak je to hodně hodně intenzivní a může z toho být špatně nebo bolet hlava. Já jsem v tom vyprala povlečení a pak jsem nemohla spát.. stačí fakt malinko
Za mne ne. Naprosto zbytecna chemie, kterou v zivote nepotrebuji.
ano i ze susicky pradlo krasne voni a top je pro me zelena.
dnes mi mamka rikala, ze ona nakape par kapek na odlicovaci tampon a vlozi do skrine s oblecenim, pradlo pry krasne voni
Me dobre voni ta zelena puela.
nedavam do pracky, ale do susicky. kapnu do sberneho kose na prach a pradlo krasne voni.