Předokenní žaluzie. Jak se rozhodnout?

lucas82
9. říj 2021

Dobrý den, zajímá mě vás názor ..vybíráme venkovní žaluzie a vahame,zda taková ta metalicka seda nebo spis bez ..dekuji moc za připomínky

l22l
9. říj 2021

@lucas82 máme metalickou šedou a jsme spokojeni. Teď je to moderní a vypadá to dobře, každopádně záleží hlavně na vás, co vám se více líbí

tyna229
21. říj 2021

@l22l Dobry den,
Muzu se Vas zeptat? Zajimalo by me, jestli ty venkovni zaluzky pri vetru delaji randal? Slysela jsem, ze dost rachtaj, je to tak? Treba pri vetru, kterej je dneska 😆 dekuju

dulmich
21. říj 2021

Taky máme metalickou šedou a OK. Ano, v silném větru dělají rachot. Máme je asi 5 let a za tu dobu jsem musela cca 4x je ve větru vysunout nahoru.

l22l
21. říj 2021

@tyna229 Dobrý den, randal to teda nedělá vůbec, jako občas slyším cinknuti ale máme je v ložnici a nijak nás to neruší. Alespoň ty naše ne :D jsou dva druhy, Z a C. My máme Z a ty jsou lepší v tom že do sebe lépe zapadnou tak možná i proto 🙂

dulmich
21. říj 2021

@l22l taky máme Z a jak jsem psala, asi 4x v opravdu silném větru, to jsem měla strach, aby náhodou neulítly, tak jsem je vysunula. Jinak dobrý. Jo a neulítnou, máme je na elektřinu a jednou nešla a dobrý 😁 akorát než to opravili jsme měli zataženo. A za mě top stínící technika, kdyby to nestálo tolik peněz tak je mám v každým okně

moudivlacek
22. říj 2021

nedate prosim typ, kde jste objednavaly? chceme tez poridit nabidka velka, ale rada bych doporuceni ;)

journals
22. říj 2021

@moudivlacek my mame ze Systry, jsme spokojeni.
Ale ve vetru rachtaji, ne, ze ne. Mozna i zalezi na tom, kde domek stoji. V zastavbe to bude lepsi, my jsme u louky a nekdy to fici poradne