Pračka se sušičkou. Jak jste spokojeni?

leila7
2. zář 2024

Ahoj vsem prosim uvazuji o nakupu pracky se susickou,mate ji nekdo doma?jak jste spokojeni?nebo je lepsi radsi koupit obe zvlast?Diky

mimi1004
2. zář 2024

@leila7 Měla jsem asi 5 let LG 2v1, pak přestala sušit, ale ještě rok prala. Pak odpadlo těsnění a pořídili jsme každé zvlášť. Jako pokud není místo na sušičku, tak se to dá, i když prádlo není 100% suché. Ale pokud nejsi limitována prostorem, doporučuju 2 spotřebiče.

terss
2. zář 2024

Za mě pokud možno tak urcite zvlášť. Už jen kvůli tomu, že občas se sejde tolik prádla najednou, že je super dat pradlo do susicky a mezitím už moct prát další a nečekáš 😁

kamino
2. zář 2024

Mám také LG, pokud se tam dá méně prádla - praní 10 kg, sušení 7 - tak tam dám méně a prádlo suché je, ale je zmuchlanější, než z klasické sušičky. Uvídíme, jak dlouho vydrží, kupovali jsme za covidu ( 2020 ). U nás není moc prádla, navíc chodíme převážně v tmavých barvách, peru často najednou, tak jsem v pohodě. Dost často suším klasicky venku, nebo na sušáku, sušičku používám hlavně když je vlhko, nebo se prádlo nevejde na sušák.

lilian2111
2. zář 2024

Měli jsme každou zvlášť a pak jsme koupili dohromady a nikdy bych to už nekoupila. 🙄🙈 za ne určitě každou zvlášť.

herminka
2. zář 2024

Mám asi rok a půl zn. Hoover a jsem spokojená. Ale je třeba říct, že suším jen velmi výjimečně (proto jsem nechtěla dva přístroje, suším jen v případě nouze).

cuuza
2. zář 2024

Mám Aeg a spokojenost

nat
2. zář 2024

@leila7 měla jsem a nikdy více nikdy to pořádně nevysusilo ,prádlo bylo vlhké mám teď oddělené a pecka....

rebe
2. zář 2024

Pokud nemáš možnost mít dva spotřebiče, je to přijatelné řešení. Ale ani náhodou to není jako mít dva zvlášť.

smudlinky
3. zář 2024

mám candy už pár let a jsem spokojená. je to ústupek, protože na 2 spotřebiče není místo a suším jen ručníky.

miryp
3. zář 2024

Do 2v1 bych šla pouze za předpokladu, že nemám prostor na 2 spotřebiče a současně nemám kde sušit prádlo. Jinak fakt ne. Nevyplatí se to časově ani z hlediska energií, neb v případě praní máš třeba kapacitu spotřebiče 8 - 9 kg prádla, ale pokud ho chceš i usušit, dostáváš se obvykle pouze na 5 kg prádla, tj. na obsah mini pračky.

martt
3. zář 2024

@leila7 Měla jsem pračku se sušičkou ted mám každý zvlášť a už bych neměnila. Sušičku mám ve skříni v chodbě. Hlavní nevýhoda pračky se sušičkou je že jednu pračku jsme prala a susila celkem cca 3-6hodin záleželo podle prádla. Takhle jsem schopná za ten den toho vyprat a vysušit více.

lotosek
3. zář 2024

Máme Electrolux asi pět let a s přihlédnutím k tomu, že je to opravdu kompromis, tak jsem spokojená. Potřebujeme v ní sušit jenom v chladných měsících, v létě samozřejmě pověsím prádlo ven. Vyhovuje mi, že ji večer zapnu a ráno skládám prádlo už suché.