Ahoj holky ,chci se optat mám pračku beko a strašně mi blbne, už jsem ji dala reklamovat, tak uvidíme, ale zajima mě.. program 1:30 mi pere od 11 do teď s furt a to tam mám jednu perinu.. já už fakt nevím co a když doprala, lilo z toho voda.. tak jsem ji dala znovu v těch 11 vyprat a opravdu mi jede furt až do teď proste furt 😔
@ireniq No furt dokola.. zdime třeba 10 min a pak odznovu😔 tak já nevím, vypnout a co s tím?😔
Nám se někdy stane, že se pračka zasekne. A pak dokola pere třeba 16 minut i dvě hodiny. Takže pračku vypnu. Vypnu program, vytáhnu ze zásuvky. A za dvě minuty se uvolní dětská pojistka a já můžu otevřít dvířka. Když je něco nasaklé a nevyždímané, někdy se to stane, tak to pak dám jen na ruční praní se ždímáním, to trvá pak už jen 20-30 minut.
možná jsi ji přetížila? nacucnutá peřina je šíleně těžká, taky se mi to stalo, prala milion let, protože to neuměla vyždímat až se nakonec vypla a já musela ždímat tu stokilovou peřinu ručně :D
Bude to tím, že ta peřina je moc těžká, taky se mi to stalo, prostě jí pračka není schopna vyzdimat.
Ano, je to tím, že je peřina moc těžká a pračce by ulítl buben, kdyby to s tou peřinou roztočila.
já bych místo celýho pracího cyklu od začátku zkusila dát jen ždímání a jen na menší otáčky, a třeba dvakrát dokola, aby tak z toho netekla úplně voda.. ale neočekávala bych že ji vyždímá jako klasické prádlo..
Jinak pokud to dela pravidelne a zda se ti to pradlo po vytazeni pravidelne mokre, zkusila bych mrknout jestli neni zaneseny filtr.
Perina je tezka, nerozlozi se vaha kolem bubnu u zdimani. Pridej k ni neco, treba par rucniku
@lv Holky dekuju😔😂
Tak si představte ze od 11 hod to dopralo před šestou a dobrý 😂😂😂😂😂
Určitě je to tím, že je přetížená. Taky se mi to občas stane. 😁
@ivybee No pralo to celý den, mazec 😀😀
😂 To jsi tak dlouho čekala?! 😯😂 Když se mi to stane, tak ji vypnu, vytáhnu to a buď máchám a ždímám ručně nebo jen odeberu, zapnu kratší program a pak vrátím odebranou část a zase kratší program 😂
@ivybee čekala no😒😂 bylo to o nervy, ale nakonec to luxusne vypralo a vyzdimalo😂😂😂😂
Jak byla ta perina velka? Dnesni pracky maji cidla na nerovnomerne zatizeni bubnu - aby se neposkodily. Takze v ni nemuzes prat jenom 1 nebo 2 veci. Obcas na to taky zspomenu a pak pri zdimani tam prihodim 2 ciste rucniky a vyzdina to vsechno bez problemu. Neni to zavada pracky na opravu.
@kekita Prosimte jenom blba chlupatá deka z pepca 😏😂
Tak to je tim cidlem-kdybys tam prihodila 2 rucniky, tak ti to vyzdima za 10 minut...
A v jaký fázi to je? jestli je tam jedna velká peřina, tak to pračka dost možná nezvládá vyždímat, možná už po praní před mácháním - snaží se tam tu peřinu rovnoměrně rozložit, ale nejde jí to, tak se snaží pořád dokola... nakonec to asi pak vzdala a proto byla peřina nevyždímaná... prát jeden velkej kus je problém :-/