Pračka pere dlouho. Proč?

13. kvě 2022

Ahoj holky ,chci se optat mám pračku beko a strašně mi blbne, už jsem ji dala reklamovat, tak uvidíme, ale zajima mě.. program 1:30 mi pere od 11 do teď s furt a to tam mám jednu perinu.. já už fakt nevím co a když doprala, lilo z toho voda.. tak jsem ji dala znovu v těch 11 vyprat a opravdu mi jede furt až do teď proste furt 😔

ireniq
13. kvě 2022

A v jaký fázi to je? jestli je tam jedna velká peřina, tak to pračka dost možná nezvládá vyždímat, možná už po praní před mácháním - snaží se tam tu peřinu rovnoměrně rozložit, ale nejde jí to, tak se snaží pořád dokola... nakonec to asi pak vzdala a proto byla peřina nevyždímaná... prát jeden velkej kus je problém :-/

autor
13. kvě 2022

@ireniq No furt dokola.. zdime třeba 10 min a pak odznovu😔 tak já nevím, vypnout a co s tím?😔

palja
13. kvě 2022

Nám se někdy stane, že se pračka zasekne. A pak dokola pere třeba 16 minut i dvě hodiny. Takže pračku vypnu. Vypnu program, vytáhnu ze zásuvky. A za dvě minuty se uvolní dětská pojistka a já můžu otevřít dvířka. Když je něco nasaklé a nevyždímané, někdy se to stane, tak to pak dám jen na ruční praní se ždímáním, to trvá pak už jen 20-30 minut.

nikkigingerbread
13. kvě 2022

možná jsi ji přetížila? nacucnutá peřina je šíleně těžká, taky se mi to stalo, prala milion let, protože to neuměla vyždímat až se nakonec vypla a já musela ždímat tu stokilovou peřinu ručně :D

xnikax1
13. kvě 2022

Bude to tím, že ta peřina je moc těžká, taky se mi to stalo, prostě jí pračka není schopna vyzdimat.

leilinka1234
13. kvě 2022

Ano, je to tím, že je peřina moc těžká a pračce by ulítl buben, kdyby to s tou peřinou roztočila.

cekamnazazrak
13. kvě 2022

já bych místo celýho pracího cyklu od začátku zkusila dát jen ždímání a jen na menší otáčky, a třeba dvakrát dokola, aby tak z toho netekla úplně voda.. ale neočekávala bych že ji vyždímá jako klasické prádlo..

jana_zofie
13. kvě 2022

Jinak pokud to dela pravidelne a zda se ti to pradlo po vytazeni pravidelne mokre, zkusila bych mrknout jestli neni zaneseny filtr.

lv
13. kvě 2022

Perina je tezka, nerozlozi se vaha kolem bubnu u zdimani. Pridej k ni neco, treba par rucniku

autor
13. kvě 2022

@lv Holky dekuju😔😂
Tak si představte ze od 11 hod to dopralo před šestou a dobrý 😂😂😂😂😂

ivybee
13. kvě 2022

Určitě je to tím, že je přetížená. Taky se mi to občas stane. 😁

autor
13. kvě 2022

@ivybee No pralo to celý den, mazec 😀😀

ivybee
13. kvě 2022

😂 To jsi tak dlouho čekala?! 😯😂 Když se mi to stane, tak ji vypnu, vytáhnu to a buď máchám a ždímám ručně nebo jen odeberu, zapnu kratší program a pak vrátím odebranou část a zase kratší program 😂

autor
14. kvě 2022

@ivybee čekala no😒😂 bylo to o nervy, ale nakonec to luxusne vypralo a vyzdimalo😂😂😂😂

kekita
14. kvě 2022

Jak byla ta perina velka? Dnesni pracky maji cidla na nerovnomerne zatizeni bubnu - aby se neposkodily. Takze v ni nemuzes prat jenom 1 nebo 2 veci. Obcas na to taky zspomenu a pak pri zdimani tam prihodim 2 ciste rucniky a vyzdina to vsechno bez problemu. Neni to zavada pracky na opravu.

autor
14. kvě 2022

@kekita Prosimte jenom blba chlupatá deka z pepca 😏😂

kekita
14. kvě 2022

Tak to je tim cidlem-kdybys tam prihodila 2 rucniky, tak ti to vyzdima za 10 minut...