Zdravím dámy,
zakládám diskuzi ohledně kvalitní postele, která vydrží. S manželem jsme měli doposud postel (IKEA), která po čtyřech letech vrže tak moc, že stačí, když se někdo z nás otočí nebo změní polohu při spaní. Momentálně jsem v 7. měsíci těhotenství a trápí mě lehký spánek, vzbudí mě doslova cokoliv, proto zvažujeme koupi nové postele. Uvítám každou radu či zkušenost!😊 Na internetu jsem dohledala, že je dobré si postel nechat udělat z pravého dřeva, prý vydrží mnohem víc než postele (za poloviční cenu) z obchodů. 🤔
My máme boxspring od Blanára a spokojenost
Máme také masiv, není to přímo od truhláře ale z takové menší prodejny s českým nábytkem z Říčan a je prostě skvělá, jsme naprosto spokojeni. Oproti všem těm "krehotinkam" z Ikey, Sconta, Lutzu, Kiku a podobných, tam jsme fakt nevybrali 😊
@emamir my máme postel odtud: https://www.spime.cz/postele. Už docela dlouho a za mne poměr cena výkon fakt super (vrzala jednou, manžel dotáhl a od té doby nic). Za mne Ikea fakt ne, to nemá s kvalitním nábytkem nic společného, možná tak poličku, ale postel opravdu ne. Zase na druhou stranu nemusím některé předražené "značky". Před touto jsem měla postel s matrací asi za sto tis, nebyla špatná, ale srovnatelná s tou současnou, která stála o dost méně.....
@blondynka400 diky za tuhle recenzi, vybrala jsem tam dceri rozkladaci masivni postel, ktera jedina splnovala moje pozadavky - standardni jednoluzko s moznosti rozkladu do dvojluzka (nic vysouvaciho o uroven niz), idealne vcetne ulozneho prostoru a hlavne masiv! Nasla jsem ji jen tam, ale vystavena je jen mimo Prahu 🤔 a postel za skoro 25tis i s matraci se mi uplne naslepo objednavat nechtelo 😆
@zuzita15 tak snad bude sloužit 🙂. Ta prodejna na Praze 5 je super, byli tam hrozně milý,při montáži též. Navíc to vyrábí v ČR, což se mi též líbí. Horší už je to, že to docela trvá. Čekala jsem určitě 6 týdnů. Už jsem tento obchod párkrát doporučila a ještě nikdo mi to o hlavní neomlatil😄. Tak snad nebudeš první 🙃🙈
@blondynka400 my z Domestavu cekali podobne, beru to jako dan za kvalitni nabytek 😉 Kdyz mi prijde nejaky ksindl, dam vedet 😁😁
taky jsme řešili, nakonec jsem objevila nabídku, je to přímo od výrobce, mladý šikovný klučina, který dovezl i složil, fakt můžu doporučit i super cena proti obchodu, připlatili jsme si i silnější masiv, mrkněte - https://www.postele-vancat.cz/
Mame Ikeackou, kdyz jsem byla tehotna, tak jsme ji taky nekolikrat dotahovali a porad vrzala. Po porodu prestala. Nechapu. Za to u rodicu mame postel z masivu a skripe hrozne
Mame asi 8let postel z masivu od truhlare a také stále 100%stav,nic nevrze.Cena cca 20tis,ale jsme max.spokojeni
My máme z masivu, ale ze smrkovýho dřeva, které není tolik bytelné, ale i tak po dvou stěhováních a 15 letech jsem spokojená 🙂 https://www.roalholz.cz/drevene-dvojluzko-z-mas...
Ahoj, my kupovali postel z masivu. Je pevná, bytelná. Nějak poslední dobou pořizujeme všechno z masivu, komody, dětem postele, jídelní set (lavice a stůl). Jednak je to kvalitní, a jednak je to moc hezký, koukat se na krásný dřevěný nábytek.