Podlahová myčka/víceúčelový vysavač. Poradíte, prosím?

dianawonder
29. lis 2024

Zdravím ženy.
Potřebovala bych poradit ohledně víceúčelového vysavače.
Jelikož jsme takové vesnické stavení ( pes mi chodí do domu rovnou ze dvora/zahrady, dítě dělá čurbes a matlá všechno po zemi, chlapi se mi klidně projdou v botech po domě) ... Potřebuji věc která :
Vytírá a zároveň vysává
Je bez kabelu
Samočistící
Stojí do 5,5tis

Nemůžu mít robotický vysavač, takže ten prosím neraďte.
Koukala jsem na zančku Bissell a Tineco ale ráda bych zkušenosti ostatních. Samozřejmě bych nejraději Dyson ale to je nad moje finanční možnosti a fakt mi bude stačit nějaká nižší řada ( jde mi o čistění malé kuchyně, maličké síňky a koupelny)

me_druhe_ja
29. lis 2024

@dianawonder já mám Tineco. Floor One S5 Pro 2. Mám ho necelý dva roky a zhruba půl roku co mi začal blbnout: částo to samo začne pouštět extrémní množství vody a pak se začíná sám vypínat, že nemá nasazený kartáč, přitom má. musím vždy vyndat nádobku s vodou a chvíli to zkoušet, než se kartáč vysuší a pak to funguje.
Možná je to prostě vadný kus.
Jinak jsem byla absolutně spokojena: dlouhá výdrž baterie, bere všechnu špínu i těsně u stěny, sám se taky dobře čistí (ale jednou za čas to chce vyčistit i ručně), můžeš přepínat módy auto, ultra, max, jen sání, lehce se ovládá.
Až budu kupovat nový, tak zase určitě podlahovou myčku, ale nevím, jestli zas Tineco.

dashyyy
29. lis 2024

Mám podlahovou myčku Kärcher a je boží, fakt boží.. máme stoletýho hodně línající psa, děti chodí se zahrady přes dům, nosíme dřevo z venku, tak než vytírám pustím robota, aby to předvysál a pak to přejedu myčkou a super