Zdravím ženy.
Potřebovala bych poradit ohledně víceúčelového vysavače.
Jelikož jsme takové vesnické stavení ( pes mi chodí do domu rovnou ze dvora/zahrady, dítě dělá čurbes a matlá všechno po zemi, chlapi se mi klidně projdou v botech po domě) ... Potřebuji věc která :
Vytírá a zároveň vysává
Je bez kabelu
Samočistící
Stojí do 5,5tis
Nemůžu mít robotický vysavač, takže ten prosím neraďte.
Koukala jsem na zančku Bissell a Tineco ale ráda bych zkušenosti ostatních. Samozřejmě bych nejraději Dyson ale to je nad moje finanční možnosti a fakt mi bude stačit nějaká nižší řada ( jde mi o čistění malé kuchyně, maličké síňky a koupelny)
Mám podlahovou myčku Kärcher a je boží, fakt boží.. máme stoletýho hodně línající psa, děti chodí se zahrady přes dům, nosíme dřevo z venku, tak než vytírám pustím robota, aby to předvysál a pak to přejedu myčkou a super
@dianawonder já mám Tineco. Floor One S5 Pro 2. Mám ho necelý dva roky a zhruba půl roku co mi začal blbnout: částo to samo začne pouštět extrémní množství vody a pak se začíná sám vypínat, že nemá nasazený kartáč, přitom má. musím vždy vyndat nádobku s vodou a chvíli to zkoušet, než se kartáč vysuší a pak to funguje.
Možná je to prostě vadný kus.
Jinak jsem byla absolutně spokojena: dlouhá výdrž baterie, bere všechnu špínu i těsně u stěny, sám se taky dobře čistí (ale jednou za čas to chce vyčistit i ručně), můžeš přepínat módy auto, ultra, max, jen sání, lehce se ovládá.
Až budu kupovat nový, tak zase určitě podlahovou myčku, ale nevím, jestli zas Tineco.