Ahoj holky, koupila jsem si parni generator od Philipsu, precetla jsem milion recenzi a zkoukla videa, cekala na zazrak. Nicmene jsem docela nestastna, protoze to nezehli, jak je vsude popisovano a chvaleno. Kosile a klasicke bavlnene latky proste nejsou rovne, jak jsem byla zvykla se starou zehlickou. Latka je jakoby "zrnkovana", nevim, jak bych to lepe vysvetlila, vid foto. Byla jsem zvykla, ze kdyz neco vyzehlim, je to hladoucky jako zrcadlo. Rovnez jsem byla zvykla vyzehlene pradlou rovnou poskladat a uklidit, kdezto tady ho mam vlhke a musim nechat pres noc preschnout (vadi mi to, nechci se k "praci" vracet). A to nemluvim o mokre zehlici desce a vodou pod ni. Mate stejnou zkusenost, nebo to delam blbe? Budu rada za Vase komentare. Dekuji vsem!
Ja mám práve philips ako ty a neviem si ho vynachváliť...musíš skúšať aj množstvo pary. Mám už druhý v poradí. Nič nemusím nechať sušiť.
@hedviga2 @fyii ja to fakt tedy nechapu, kdyz nestisknu tlacidlo na paru, tak je zehlici plocha jenom vlazna a nic nezehli, kdyz stisknu paru, tak je vse mokre. Obycejne trika vyzehlilo fajn, ale stejne byli vlhke, neslo je hned poskladat a uklidit. Klasicke bavlnene platno a kosile byli hladsi nez ze susicky, ale opravdu ne uplne "na zrcadlo". Rozhodla jsem se ji vratit a poridim si obycejnou naparovaci zehlicku.
Ahoj, já mám teda Braun 🙂 A je to super .. Philips je pravé nic moc ..