Zdravim, mela bych dotaz k tem co uz mozna zkouseli oboje...Zvazuji porizeni nejakeho parniho cistice (mame temer vsude dlazbu), zaroven by bylo.idealni kdyby ten stroj umel treba I vycistit sedacku/matrace...Je nejaky takovy stroj (zatim jsem nemela cas moc hledat na netu)? Nebo je nutne resit extra parni stroj a extra tepovac?
Na sedačku bych si půjčila profi Kaercher, neděláš to tak často, lépe vysaje vodu, jinak sedačka zasmrádne.
Ja mam karcher KST 2 a za mne top. Vyčistí to úplně všechno vyčistil mi sedačku, která byla od dětí v katastrofickém stavu. Spáry v koupelně mám jako nové. I mřížku v troubě mi to vyvistilo úplně do čista.
@kata267 ahoj uz nejaky rok mam Karcher SC4 stal myslim kolem 5 tisic a teda pouzivam ho na vsechno, da se s nim bezne vytirat bez chemie(jako vysavac s podlahovou hlavici a na tom hadr), cistim tim sedacku, kocarek, autosedacky, koupelny, koberce atd. myju s tim drevenou kuchyn a pak ji jen otru frote hadrem.. Za me urcite doporucuji, ale uplne ty levne viz. Lidl nebrat mam odzkouseno a nefunguje
Diky za postrehy a za tip na ty karchery...☺
Mela jsem I moznost vyzkouset parni cistic myslim Rowenta Steam Power ale stroj s takovym vykonem me teda nenadchl, chtelo by to neco opravdu vykoneho ☺