Ahoj holky, kolik platite pani na uklid a kde jste takovou pani jste sehnaly? Pres profi firmu nebo po znamosti? Jak jste spokojene? V nasem dome zacina byt neunosny bordel a ja to nestiham vsechno uklizet. Radeji se venuji detem a svym konickum a pak to ale tak vypada. Zaroven ale potrebuji poradek. Jsme stredocesky kraj. Podelite se o sve zkusenosti?
Já taktéž mám přes fb- psala jsem na místní skupinu. Přihlásilo se mi plno paní na úklid. Vybírala jsem tak trochu i podle jejich profilu a způsobu komunikace.
Platím 200kc/hodina. Jsme mimo Prahu a Středočeský kraj.
Sehnala jsem paní přes známou, odhadem si bere asi 100 Kč za hodinu (stanovila si částku a jak dlouho uklízí je na ní), Praha.
Firma. Mají pojištění, výpisy z rejstříku trestů automaticky, zastupitelnost.
První paní jsme měli přes kontakt od známé a
u druhé jsem normálně napsala inzerát na facebook. Platili jsme kolem 180 korun na hodinu většinou měla za 3,5 - 4 hodiny komplet vše uklizené. Často se vešla i do 3 hodin, já uklízela vždy s ní. Jen jsem jí dávala úkoly co, kde je potřeba a já si uklízela mezitím třeba kuchyň, skládala prádlo, řešila děti apd. Měli jsme ji takhle asi 2 roky, teď mi přijde, že už to zvládáme líp, i když bordel děti dělají neustále šílený 😳 kdybych byla znova těhotná, rozhodně bych zase hledala. V těhotenství a hlavně šestinedělí a první rok byl fakt masakr. A v budoucnu při práci pak s dětma je to taky jasný. 😆