Ahoj holky,
moc zdravím 🌼ráda bych se vás zeptala vaše tipy a zkušenosti týkající se pánviček.
Moje mamka si přeje k Vánocům nějakou dobrou hlubší pánev ideálně NE teflonovou, spíš nějakou s povrchem tipu keramika, nerez ci litina.. s jakou značkou máte dobré zkušenosti Dívala jsem se na Lidl, tescomu, Ikea a drazsi znacky treba Fabini.. a podobně a ne a ne vybrat, je to fuska 🤔
Pomuzete kazdym tipem a zkusenosti, DIKy 🍳
@elifida jinak ja jsem spokojena se znackou circulon
Ahoj, před mnoha lety jsem měla stejné přání a sama Ježíška požádala o litinovou pánev fy
Belis. Je to česká výroba a můj kuchyňský miláček. Vařím, smažím, dusím, peču... v ní vše, krom polívky 😃 Je to držák a i po cca deseti letech velmi častého používání skoro jak nová. Mám nějaký takový kousek se skleněnou poklicí. Další rok jsem Ježíška požádala o hrnec 😉
https://www.smaltovane-nadobi-sfinx.cz/eshop/27...
Mame tuto: Ballarini Titanová wok pánev Taormina, k tomu se zvlast kupovala poklice. Ma 28 cm, pro.nas ideal velikost. Je drazsi, ale velmi kvalitni.
@elifida my měli leta tefalku wok - naprosto bozi jen nejde na indukci tak ji mame na chatě po tom co je nova kuchyn. Koupila jsem si tescomu nevím.presne která série ale ma červenou rukojeť a je to takový ten kameninovy vzhled. A můžu říct že super. Stala nejak kolem 1000 možná ani to ne uz si nepamatuju a kupovala jsem ji na dny Marianne
Mam z tescomy a jsme moc spokojena.min.2x tydne v ni varim a drzi uz 5 let jak nova...
Měli jsme wok z Tescomy. Použili jsme ho cca 3x a pak se začalo loupat dno a reznout. Tescomu už nikdy. Stejně je to jen rebrandovaný šunt z Číny.
@elifida mam wok od banquet. Byla oproti konkurenci tenkrat levna stala tak 500, je to nejaky kamen a vari se na ni uzasne. Zadny skrabance nic na ni videt nejsou. Pouzivam ji casto i kdyz jsem si ji kupovala na takovy spis svatecni vareni. Tescomu po zkusenostech nechci, levne nebyvaji a kvalita jak u ceho.
My jsme moc spokojení tady s touhle https://www.extra-nadobi.cz/bila-titanova-panev.... Je to český výrobek. Ne Tescomu, keramický wok se poškrábal (a to na něj používám jen dřevo) a vše se hrozně připaluje. Doporučuju k dárku dokoupit právě i nějaké lžíce, obracečky, ať se to nepoškrábe kovem.
Já jsem už léta spokojená se značkou GreenPan. Od čeho dát ruce pryč, je Tescoma.
@elifida
Lidl nebo Ikea bych k Vanocim nedavala,to jsou levne znacky a neni to podle me zrovna vhodne.